ΚΟΑ: "Κομμένη" η χρηματοδότηση σε υπό διερεύνηση Ομοσπονδίες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

"Μετά από την ενημέρωση που έτυχε ο Οργανισμός από την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού σχετικά με τις έρευνες που αφορούν σε αθλητικές ομοσπονδίες ο ΚΟΑ αποφάσισε όπως παγοποιήσει τη χρηματοδότηση των υπό διερεύνηση αθλητικών ομοσπονδιών και παραχωρεί υπό όρους μόνον την επιχορήγηση που αφορά σε αθλητές και μισθοδοσία μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών".

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Απριλίου 2024 - 19:21

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.