Κινούνται νομικά 4 ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης

Τέσσερις ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης απέστειλαν επιστολή μέσω δικηγόρου με σκοπό να διασφαλίσουν την άμεση καταβολή των μισθών τους. Σε περίπτωση που δεν λάβουν τις πληρωμές τους εντός 15 ημερών, δήλωσαν ότι θα απευθυνθούν στην επιτροπή επίλυσης διαφορών της FIFA, με σκοπό να αποκτήσουν την ελευθερία τους και να λάβουν την πλήρη αποζημίωση που προβλέπει το συμβόλαιό τους.

Πάντως, ο πρόεδρος της Ανόρθωσης στην πρόσφατη ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές, διαβεβαίωσε πως αποτελεί προτεραιότητα η μισθοδοσία των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος και ζήτησε προθεσμία 10-15 ημερών.

Συντάκτης: Στέφανος Αδάμου

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Απριλίου 2024 - 17:51

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.