Ευρωπαϊκή εταιρεία συζητά με την ΑΕΛ για να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα!

Αποκαλύψεις από τον πρόεδρο του Σωματείου, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Μάλιστα ο πρόεδρος ανέφερε πως αν δεν προχωρήσει η υπόθεση θα αποχωρήσει από τα διοικητικά.

Σε συζητήσεις με εταιρεία στο εξωτερικό βρίσκεται η Διοίκηση της ομάδας όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος, Νίκος Χριστοδουλίδης στην εκπομπή της Σίταβίζιον.

"Τους τελευταίους δυο μήνες, συζητάμε μαζί με μεγάλη ευρωπαϊκή εταιρεία που θελει να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Γνωρίζει τα πάντα για την ομάδα. Έχουμε καθημερινή επικοινωνία και οι δικηγόροι των δυο πλευρών έχουν συνεχόμενες επαφές το τελευταίο διάστημα. Ελπίζω ότι μέσα στις επόμενες 15 μέρες θα μπορέσω να παρουσιάσω την συμφωνία. Αν δεν καταλήξουμε σε συμφωνία με την εταιρεία θα αποχωρήσω από την ΑΕΛ." είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Απριλίου 2024 - 09:47

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.