Η ΚΟΑ «κόβει» τη χρηματοδότηση των υπό διερεύνηση αθλητικών ομοσπονδιών

Η Ομοσπονδία Αθλητισμού ανακοίνωσε τη διακοπή της χρηματοδότησης σωματείων που βρίσκονται υπό διερεύνηση, ανακοινώνοντας παράλληλα την χρηματοδότηση μόνο της μισθοδοσίας των αθλητών μέχρι να διαλευκανθούν οι σχετικές υποθέσεις.

Η ΚΟΑ προχώρησε στη λήψη άμεσων μέτρων όσον αφορά την οικονομική ενίσχυση των αθλητικών Ομοσπονδιών, ανακοινώνοντας ότι θα διακόψει τη χρηματοδότηση σε εκείνες που εις βάρος τους εκκρεμούν έρευνες.

Επιπλέον, σύμφωνα με τα όσα αποφάσισε ο αρμόδιος θεσμός, θα συνεχίσει μόνο η κάλυψη των εξόδων της μισθοδοσίας των αθλητών, έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία της διερεύνησης.

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Απριλίου 2024 - 13:33

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.