Νίκες για Δόξα και Οθέλλο

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής των πλέι άουτ, ο Οθέλλος επικράτησε του Εθνικού με 2-1 και η Δόξα της Νέας Σαλαμίνας με 1-0.

Δεν υφίσταται πλέον βαθμολογικό ενδιαφέρον στα ματς του 2ου ομίλου, αφού και η Δόξα διεκδικεί μόνο μαθηματικά τις πιθανότητες της.

Οθέλλος (Κώστας Σακκάς): Παναγιώτου, Σταμούλης (40′ Ανάνγκ, 71′ Σλάβικ), Καστάνας, Γιάνσεν, Κυριάκου, Χριστοδούλου, Ναρντίνι, Κατσιατής (83′ Ιωάννου), Χατζηπασχάλης (83′ Σανγκαρέ), Πιχ, Σούτο.

Εθνικός (Μπόρτζιε Τζιούρεφ): Παναγή, Ιωάννου, Ριστέφσκι, Περατικός, Αρτυματάς, Κ. Ηλία (46′ Λίπσκι), Σπιρόφσκι, Πεχλιβάνης (46′ Νικολάου), Χριστοφή (66′ Μπέκερ), Ιωαννίδης (59′ Ντράζιτς), Μ. Ηλία (59′ Καμπρέρα).

Σκόρερ: Ναρντίνι 32′, Πιχ 34′ / Περατικός 58′

Κίτρινες: Σούτο, Xριστοδούλου / Σπιρόφσκι

Δόξα (Κύπρος Μούζουρος): Αντωνίου, Τάντι, Πούριτς, Αντωνιάδης, Αλσέους, Φοφανά, Ναμπί (78′ Χ. Κυριάκου), Βελκόφσκι, Ασάντε, Τρούγιτς (88′ Προβυδάκης), Σαντίκ (70′ Μέσκα).

Νέα Σαλαμίνα (Χριστόδουλος Χριστοδούλου): Κίσσας, Λέουκο, Βίκτωρος, Ντιακιτέ, Οφόρι, Καρλίτος (70′ Κουσμάνοβιτς), Μιγκελίτο, Κατσιάρης (57′ Μπεχαράνο), Φερνάντες (78′ Κονέ), Παπαγεωργίου (57′ Ντουρμισάι), Γιάνγκα (57′ Νάρσινγκ).

Σκόρερ: Πούριτς 69′ / –

Κίτρινες: – / Λέουκο

Τελευταία Ενημέρωση: 19 Απριλίου 2024 - 21:23

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.