Κ.Παπαδόπουλος: «Πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και αποτελεί έξτρα κίνητρο»

Πάνε να κτυπήσου ρέστα, σίγουρα. Δεν θα πετάξουν λευκή πετσέτα στον Άρη. Θα κυνηγήσουν τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη, παρά την αγωνιστική κάμψη της ομάδας.

Ο εκπρόσωπος τύπου, Κώστας Παπαδόπουλος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, σημείωσε πως η πίεση την Κυριακή (21/4) θα είναι στον ΑΠΟΕΛ, ενώ το γεγονός πως αρκετοί έχουν ξεγράψει τον Άρη αποτελεί έξτρα κίνητρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

Για τον αποκλεισμό στο κύπελλο από την Ομόνοια: «Όταν χάνεις στην έδρα σου με 0-3 είναι λογικό απέναντι σε μια ομάδα που παρουσιάζεται εξαιρετική, να είναι δύσκολο το έργο σου. Κάναμε την προσπάθεια μας, δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ για να βάλουμε περισσότερη πίεση στην Ομόνοια και αποκλειστήκαμε».

Για την εικόνα που βγάζει η ομάδα: «Η εικόνα της ομάδας μας δεν είναι αυτή που ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα της φετινής σεζόν. Ενδεχομένως να μας λείπει λίγο η φρεσκάδα. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι το 51ο της φετινής σεζόν. Εξακολουθούμε να θεωρούμε ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Θα τα δώσουμε όλα στα τρία παιχνίδια που απομένουν για να πετύχουμε το στόχο της Ευρώπης».

Για τη δυσκολία στο σκοράρισμα: «Το ανησυχητικό θα ήταν εάν δεν φτιάχναμε ευκαιρίες. Εμείς φτιάχνουμε ευκαιρίες και θεωρώ ότι κάπου η γκίνια θα σπάσει».

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Ο ΑΠΟΕΛ είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά για μας δεν προσθέτει κάτι ιδιαίτερο όσο αφορά την πίεση. Θα πάμε εκεί για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Την πίεση θα την έχει ο ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς. Οι παίκτες μας θέλουν να παίζουν μπροστά σε κόσμο. Το θέμα είναι να μην επηρεαστούμε από αυτό. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη. Αυτά είναι στοιχεία που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο προπονητής για να δώσει επιπλέον κίνητρο στους παίκτες».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Θα απουσιάζουν οι Γιαγκό, Καζού και Στρούτσκι. Σάβο και Σουμάνσκι θα προσπαθήσουν σήμερα να ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα. Θεωρώ ότι έχουν καλές πιθανότητες να είναι στην αποστολή».

Τελευταία Ενημέρωση: 19 Απριλίου 2024 - 12:27

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.