Δημητρίου: «Σπουδαίο επίτευγμα για την Ομόνοια ο 3ος σερί τελικός - Οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο προχωρούν»

Απόλυτα προσηλωμένοι στον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ στην «Αρένα» δηλώνουν στην Ομόνοια. " 'Ολα τα άλλα έπονται" σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου των πρασίνων, που αναφέρθηκε και στο θέμα του ιδιόκτητου γηπέδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις :

Για το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ: «Με την πορεία μας στην φάση των play-off έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε αυτήν την ευκαιρία, δηλαδή να δίνουμε τέτοιας κρισιμότητας αγώνες για τους στόχους που διεκδικούμε. Θα είναι ένας μεγάλος αγώνας την Κυριακή, τόσο για εμάς, όσο και για την ΑΕΚ. Σε αυτό το στάδιο της σεζόν η κάθε νίκη έχει εξαιρετικά μεγάλη σημασία, καθώς μπορεί να σου δώσει ή ακόμα και να σου εξασφαλίσει κάποια δεδομένα. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό μέρος του αγώνα και στο πώς θα μπορέσουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι απ’ όλες τις απόψεις. Οτιδήποτε άλλο δεν μας απασχολεί, ούτε βαθμολογικά σενάρια, ούτε άλλοι αγώνες, ούτε οτιδήποτε που δεν έχει σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης της Κυριακής. Πρώτα ο αγώνας και όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε μετά».

Για τα βαθμολογικά δεδομένα: «Η νίκη μας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την περασμένη αγωνιστική ήταν πολύ σημαντική από βαθμολογικής άποψης, όπως βέβαια και στην αυτοπεποίθηση και τη δυναμική της ομάδας. Αν απομονώσουμε τη βαθμολογική σημασία της νίκης, μας έδωσε την ευκαιρία να έχουμε αυτόν τον μεγάλο και εξαιρετικά σημαντικό αγώνα την ερχόμενη Κυριακή με την ΑΕΚ. Αν δεν κερδίζαμε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», θα ήταν πάλι σημαντικός ο αγώνας με την ΑΕΚ, αλλά δεν θα είχαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε όσα διεκδικούμε τώρα. Οι αποστάσεις ανάμεσα στις τρεις πρώτες ομάδες παρέμειναν οι ίδιες, όμως με μια αγωνιστική λιγότερη να απομένει. Το στοιχείο που καθιστά αμφίρροπη και απρόβλεπτη τη συνέχεια, είναι το γεγονός πως και οι τρεις ομάδες έχουν μεταξύ τους αγώνες, συνεπώς όλα τα σενάρια είναι ανοικτά. Επαναλαμβάνω πως εμείς συγκεντρωνόμαστε μόνο στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ και μόνο σε όσα μπορούμε να ελέγξουμε εμείς, ώστε να καταφέρουμε να τα κάνουμε στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Θα αξιολογήσουμε ξανά τα δεδομένα μετά το τέλος της αγωνιστικής και θα δούμε ποιο δρόμο θα έχουμε μπροστά μας».

Για την πρόκριση επί του Άρη: «Η ομάδα πήρε άριστα στον τρόπο που διαχειρίστηκε τους δύο αγώνες κυπέλλου με τον Άρη. Πετύχαμε σε εξαιρετικά υψηλό βαθμό επιτυχίας το αγωνιστικό μας πλάνο στον πρώτο αγώνα στη Λεμεσό και πήραμε ένα σπουδαίο σκορ, το οποίο χρησιμοποιήσαμε ως ασπίδα στον επαναληπτικό, όπου και εκεί ακολουθήσαμε σε αρκετά καλό βαθμό το πλάνο μας στο γήπεδο και τα καταφέραμε να περάσουμε στον τελικό. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε και τον δεύτερο αγώνα ακολουθώντας έναν συγκεκριμένο αγωνιστικό προσανατολισμό, όμως το 0-0 ήταν αρκετό για να πετύχουμε τον στόχο μας. Αναγνωρίζουμε την πολύ καλή διαχείριση και τη μεγάλη προσπάθεια της ομάδας, μέσα σε ένα απαιτητικό αγωνιστικό πρόγραμμα με μαζεμένες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Πλέον βλέπουμε τον αγώνα της Κυριακής».

Για την παρουσία του κόσμου στον επαναληπτικό με τον Άρη: «Από τον επαναληπτικό αγώνα με τον Άρη κρατάμε και την παρουσία του κόσμου μας. Ήταν εντυπωσιακός ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Όλο το γήπεδο ακολουθούσε τους οργανωμένους και κατάφεραν όλοι μαζί να δημιουργήσουν μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, που σχολιάστηκε με θαυμασμό ακόμη και από τους αντίπαλους. Πέρα από τον υπέροχο παλμό, η παρουσία ήταν και μαζική. Αξίζουν μπράβο σε όλους».

Για τον τελικό του Κυπέλλου: «Το γεγονός πως θα παίξουμε για 3η διαδοχική σεζόν σε τελικό κυπέλλου είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Δεν είναι κάτι που συναντάς συχνά, όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά ευρύτερα στο ποδόσφαιρο, ειδικά στις μέρες μας που ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγαλύτερος. Απ’ εκεί και πέρα ο τελικός κυπέλλου είναι μια γιορτή για το ποδόσφαιρο και πάντοτε οι πιθανότητες κατάκτησης είναι στο 50-50. Στόχος είναι να κατακτήσουμε το κύπελλο. Ωστόσο, έχουμε ακόμη ένα μήνα μέχρι τον τελικό, είναι μεγάλο χρονικό διάστημα στο ποδόσφαιρο και θα δούμε μέχρι τότε με τι δεδομένα θα πάνε στον αγώνα οι δύο ομάδες. Για την ώρα δεν σκεφτόμαστε τον τελικό. Όλες μας οι σκέψεις και οι προσπάθειες στρέφονται προς τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ».

Για τον Ρομάν Μπέζους: «Ο σοβαρός τραυματισμός του Ρόμαν μας στεναχώρησε πρώτα για τον άνθρωπο Ρόμαν. Ξέρουμε πόσο πολύ αγαπά το ποδόσφαιρο, πόσο έχει δεθεί με την ΟΜΟΝΟΙΑ και πόσο πολύ ήθελε να βοηθήσει σε αυτούς τους τελευταίους κρίσιμους αγώνες. Είναι μια δύσκολη στιγμή για τον ίδιο και χρειάζεται ψυχική δύναμη, υποστήριξη, υπομονή και δουλειά για να την ξεπεράσει. Ο ίδιος δείχνει μεγάλη θέληση για να τα καταφέρει. Απ’ εκεί και πέρα είναι μια σημαντική αγωνιστική απώλεια για την ΟΜΟΝΟΙΑ, την οποία η ομάδα θα επιχειρήσει να καλύψει με κινήσεις εκ των έσω. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο, πρέπει όλοι να προχωρήσουμε μπροστά. Ο Ρόμαν υποβλήθηκε προχθές σε χειρουργική επέμβαση. Όπως μας έχει ενημερώσει το ιατρικό τιμ, η επέμβαση ήταν επιτυχημένη. Η περίοδος αποκατάστασης σε τέτοιους τραυματισμούς καθορίζεται στους έξι μήνες. Ο Ρόμαν διατηρεί συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ για ακόμη έναν χρόνο και τον αναμένουμε να επιστρέψει πίσω το συντομότερο δυνατό».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Για τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ θα είναι εκτός οι τραυματίες Μπέζους, Φαμπιάνο, Λανγκ και Φράνσον που ταλαιπωρείται από ίωση, όπως και ο Κουλιμπαλί λόγω κίτρινων καρτών. Είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Κασάμα και θα ξεκαθαρίσει μέχρι την τελευταία προπόνηση».

Με το γηπεδικό: «Οι διαδικασίες για το ιδιόκτητο γήπεδο και την ανακαίνιση του «Ηλίας Πούλλος» προχωρούν κανονικά και σε κάποια στιγμή ο Πρόεδρος και η Διοίκηση θα ενημερώσουν τον κόσμο σχετικά με τα δύο έργα».

Τελευταία Ενημέρωση: 19 Απριλίου 2024 - 12:16

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.