Πρόκριση στον τελικό στο... χαλαρό για την Ομόνοια (βίντεο)

Η Ομόνοια θα βρεθεί σε τελικό κυπέλλου για 24η φορά στην ιστορία της και τρίτη συνεχόμενη. Μετά το 0-0 με τον Άρη κλείδωσε τον τελικό σε ένα ματς που έκανε καλή διαχείριση του αγώνα και δεν είχε ιδιαίτερες δυσκολίες. Ο Άρης το πάλεψε για να πετύχει ένα γκολ που θα του έδινε κάποιες ελπίδες να παλέψει αλλά δεν τα κατάφερε και έμεινε εκτός κυπέλλου και κατ’ επέκταση εκτός τίτλων για φέτος. Το μόνο που έχει να διεκδικήσει ο Άρης απ’ εδώ και πέρα είναι την έξοδο στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Αναστασίου σχολίασε: «Μετά το σκορ του πρώτου αγώνα ήταν σημαντικό να κάνουμε καλή διαχείριση. Το τελευταίο διάστημα είχαμε απώλειες παικτών όπως ο Φαμπιάνο, ο Λαγκ, τραυματίστηκε ο Κασάμα, ο Μπεζούς. Ελέγξαμε το παιχνίδι. Για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι κρατήσαμε το μηδέν, Τρίτο συνεχόμενο με τον Άρη που δεν δεχθήκαμε γκολ. Ήθελα να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είπα στα παιδιά ξεκινάμε σαν να είναι 0-0. Στην ευκαιρία με τον Κακουλλή μπορούσαμε να προηγηθούμε. Στο τελευταίο δεκάλεπτο παίξαμε με δύο φορ για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πρέπει πάντα να έχουμε την νοοτροπία για να κερδίσουμε». Κληθείς να αναφερθεί στους τραυματίες, είπε: «Ο μόνος που φαίνεται να είναι κοντά σε επανένταξη είναι ο Κασάμα. Ο Φράνσον είχε μια αδιαθεσία, πρέπει να έπαθε Σηλητηρίαση. Δεν ξέρουμε την κατάσταση του ενόψει Κυριακής. Ο Κασάμα λογικά θα μπει σιγα σιγά στην ομάδα. Αν βγάλει το μεγαλύτερο μέρος χωρίς ενόχληση την Παρασκευή θα κάνει φουλ πρόγραμμα και θα αποτελέσει μια επιλογή. Ο Λαγκ θα πάρει καιρό. Νομίζω μετά το Πάσχα θα είναι έτοιμος γιατί είναι ευαίσθητο το σημείο που είχε το κτύπημα. Ο Φαμπιάνο ξεκίνησε τρέξιμο. Πιστεύω από βδομάδας θα κάνει κάποια περισσότερα πράγματα. Ο Μπεζούς, για αυτόν τελείωσε η σεζόν και θα πάρει και μήνες από την επόμενη σεζόν. Αυτοί που είμαστε τώρα θα πάμε με το μαχαίρι στα δόντια μέχρι το τέλος».

Απ’ την πλευρά του ο Αλεξέι Σπιλέφγσκι σχολίασε: «Δεν χάσαμε σήμερα, χάσαμε στη Λεμεσό. Κάναμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο και το πληρώσαμε. Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας μου απόψε, δεν είναι εύκολο να βρούμε γκολ, φτιάχνουμε τις προϋποθέσεις αλλά μας λείπει η λεπτομέρεια. Δώσαμε πολλά ως ομάδα φέτος, ανεβάσαμε τις προσδοκίες με όλα όσα πετύχαμε αλλά παίζαμε με μια μεγάλη ομάδα και όταν φώναζε ο κόσμος της σηκωνόταν η τρίχα μας. Αυτό θέλουμε και εμείς, είμαστε ακόμα μικρή ομάδα και αυτός είναι τομέας που θέλουμε να μεγαλώσαμε. Μας έλειπαν παίχτες κλειδιά. Θα τα δώσουμε όλα στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια».

Τελευταία Ενημέρωση: 18 Απριλίου 2024 - 07:27

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.