Υπερηχητική Μακάμπι, διέλυσε την Μπασκόνια και έκλεισε ραντεβού με τον Παναθηναϊκό στα playoffs

Νίκη και 7η θέση για την Μακάμπι, θα βρεθεί στο δρόμο του Παναθηναϊκού στα play-offs της Euroleauge. Η Βίρτους άλωσε την έδρα της Έφες και πάει για all in με την Μπασκόνια.

Η Μακάμπι διέλυσε την Μπασκόνια με 113-85 για να εξασφαλίσει την 7η θέση και αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκο, με μειονέκτημα έδρας- στα playoffs της EuroLeague. Μπράουν και Μπάλντουιν με 29 και 26 πόντους αντίστοιχα έλαμψαν για τους νικητές. Τα δεκάλεπτα: 28-15, 55-36, 86-61, 113-85

Το Game 1 θα γίνει την Τρίτη 23 Απριλίου στις 20:30 στο ΟΑΚΑ, ενώ το Game 2 έχει οριστεί για την Πέμπτη 25 Απριλίου με ίδια ώρα έναρξης, επίσης στην Αθήνα.

βιρτους.jpg

Η Βίρτους Μπολόνια αποδείχτηκε... επτάψυχη στην Κωνσταντινούπολη. Το «Σινάν Ερντέμ» ήταν κατάμεστο, για άλλον έναν αγώνα do or die για τη δύο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Αλλά η ομάδα του Λούκα Μπάνκι δεν ασχολείται με έδρες . Πήρε τη μεγάλη νίκη-πρόκριση με 67-64 και έχει απέναντί της ακόμα έναν... τελικό, αυτή τη φορά στην έδρα της Μπασκόνια, με φόντο τα πλέι-οφ και το ζευγάρωμα με την Ρεάλ. Κορυφαίος των Ιταλών, ο Ίφε Λούντμπεργκ , με 12 πόντους, 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Τελευταία Ενημέρωση: 17 Απριλίου 2024 - 12:04

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.