Σύσσωμη παραίτηση του Δ.Σ της Ανόρθωσης!

Σημαντική εξέλιξη προκύπτει στην Ανόρθωση. Όπως ανακοίνωσε το ΔΣ του Σωματείου Ανόρθωσης υπέβαλλε σύσσωμο την παραίτηση του. Πάει σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση ο Σύλλογος στις 24/4.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

To Δ.Σ. της Ανόρθωσης Αμμοχώστου σε σημερινή του συνεδρία αποφάσισε όπως υποβάλει σύσσωμο την παραίτησή του και καλέσει οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο να παρουσιάσει το συνδυασμό του ενώπιον της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου στις 24/4 για να πάρει τη σχετική έγκριση.

Σε περίπτωση που δεν παρουσιαστεί ενδιαφερόμενος μέχρι την ημερομηνία της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, 24/4/2024, τότε σε οποιοδήποτε μεταγενέστερο στάδιο παρουσιαστεί ενδιαφερόμενος το νυν Δ.Σ. θα συγκαλέσει, εντός 24ωρου, άτυπη Γενική Συνέλευση για έγκριση του νέου Δ.Σ.

Για τήρηση του καταστατικού που προνοεί 15 μέρες προειδοποίηση για σύγκληση Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης, το υφιστάμενο Δ.Σ. θα εκχωρήσει όλες τις εξουσίες στα άτομα που θα αποτελούν το νέο Δ.Σ. μέχρι τη διεξαγωγή της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης.

Το νυν Δ.Σ. συνεχίζει την προσπάθεια για αποφυγή οποιασδήποτε συνέπειας για την ομάδα, είτε αυτή αφορά αφαίρεση βαθμών είτε απαγόρευση μεταγραφών.

Τελευταία Ενημέρωση: 17 Απριλίου 2024 - 18:00

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.