Πανηγυρικά με 4άρες στους "4" του Τσάμπιονς Λιγκ, Παρί και Ντόρτμουντ (vid)

Πανηγυρική πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με ανατροπή και «τεσσάρες», για ΠΣΖ και Ντόρτμουντ. Οι δύο τους μάλιστα συνθέτουν το ζευγάρι του πρώτου ημιτελικού, 30/04-01/05, τα παιχνίδια.

Με το εκκωφαντικό 4-1 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης, η Παρί με “διαστημικό” Εμπαμπέ” διέσυρε την Μπαρτσελόνα και προκρίθηκε στους “4” της κορυφαίας διοργάνωσης. Και όμως ήταν οι “μπλαουγκράνα” που διεύρυναν την απόσταση με τον MVP του πρώτου αγώνα, Ραφίνια, να σκοράρει μόλις στο 12'. Καθοριστικό ρόλο για την έκβαση της αναμέτρησης έπαιξε η αποβολή του Αραούχο στο ημίωρο, με την ομάδα του Λουίς Ενρίκε να εκμεταλλεύεται τους κενούς χώρους που βρήκε, πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα: από ένα οι Ντεμπελέ και Βιτίνια, ενώ ο σούπερ σταρ, Κιλιάν Εμπαπέ, σημείωσε δύο γκολ και έκανε ακόμη ένα βήμα για τον στόχο του που δεν είναι άλλος από το να αποχωρήσει από το Παρίσι στο τέλος της σεζόν, έχοντας σηκώσει την κούπα με τα “μεγάλα αυτιά.”

  • ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Αραούχο, Κουμπαρσί, Κανσέλο (82' Φέλιξ), Πέδρι (62' Τόρες), Γκιντογάν, Ντε Γιονγκ (83' Φερμίν), Γιαμάλ (34' Γιαμάλ), Λεβαντόβσκι, Ραφίνια
  • ΠΑΡΙ: Ντοναρούμα, Χακιμί, Μαρκίνιος, Ερναντέζ, Μέντες, Ζαΐρ-Εμερί (80' Ουγκάρτε), Βιτίνια, Ρουίθ (77' Ασένσιο), Ντεμπελέ (88' Κολό Μουανί), Εμπαπέ, Μπαρκολά (77' Λι)

Θριάμβευσε στην συγκλονιστική ματσάρα με την Ατλέτικο Μαδρίτης και προκρίθηκε στα ημιτελικά η Ντόρτμουντ!

dotmund.jpg

Οι Βεστφαλοί βρέθηκαν σε θέση πρόκρισης ανατρέποντας το εις βάρος τους 2-1 από τον πρώτο αγώνα, με δύο γκολ των Μπραντ (34’) και Μάατσεν (39’) στο πρώτο ημίχρονο,. ‘Ομως είδαν την Ατλέτικο να αντιδρά και να ισοφαρίζει με αυτογκόλ του Χούμελς (49’) και γκολ του Κορέα (64’), πριν οι Φούλκρουγκ (71’) και Σάμπιτσερ (74’) ολοκληρώσουν την… ανατροπή στην ανατροπή, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2 (5-4 το συνολικό σκορ του ζευγαριού) και στέλνοντας την Ντόρτμουντ στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά από το 2013!

  • ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κόμπελ, Ρίερσον, Χούμελς, Σλότερμπεκ, Μάατσεν, Ζάμπιτσερ, Τζαν, Σάντσο (87' Εζτζάν) Μπραντ, Αντεγέμι (66' Μπάινο-Γκίτενς), Φίλκρουγκ
  • ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Βίτσελ, Χιμένες, Ερμόσο, Μολίνα (46' Μπάριος), Γιορέντε, Κόκε, Ντε Πολ (84' Σαούλ), Αθπιλικουέτα (46' Ρικέλμε), Μοράτα (46' Κορέα), Γκριεζμάν

Τελευταία Ενημέρωση: 17 Απριλίου 2024 - 11:15

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.