'Ωρα ανάδειξης του ζευγαριού του μεγάλου τελικού του κυπέλλου: Απόλλων-Πάφος στις επτά και Ομόνοιας-'Αρης στις οκτώ

'Ωρα πρόκρισης, ώρα για να αναδειχθεί το ζευγάρι του μεγάλου τελικού του κυπέλλου κόκα-κόλα.

Σήμερα, θα λάβουν χώρα οι δύο επαναληπτικοί ημιτελικοί. Στις 7, στο στάδιο ΓΣΠ, Ομόνοια-'Αρης, με το "τριφύλλι" να έχει το σαφές προβάδισμα από το 3-0 μέσα στη Λεμεσό.  Και στις οκτώ, στο στάδιο ''ΑΛΦΑΜΕΓΑ", Απόλλων-Πάφος.  2-1 είχε νικήσει στο πρώτο παιχνίδι η Παφιακή ομάδα και έχει τον πρώτο λόγο. Κάνουν “καμίνι” το στάδιο, 8 χιλιάδες Απολλωνίστες. Τηλεοπτικά από Primetel το ματς στο ΓΣΠ και από τη CYTAVISION το ματς στο “ΑΛΦΑΜΕΓΑ”. Ραδιοφωνική περιγραφή και των δύο αγώνων, από το 4ο ραδιοφωνικό πρόγρραμμα, στους 88,2

ΝΕΑ ΟΜΑΔΩΝ

Τις υπηρεσίες πέντε παικτών του θα στερηθεί στην Ομόνοια ο Γιάννης Αναστασίου. Εκτός, οι Μπεζούς, Φαμπιάνο, Λανγκ, Κασάμα και Φράνσον. Σημαντική η επιστροφή του αρχηγού Κούσουλου. Σχεδόν γεμάτο το “οπλοστάσιο” για τον Αλεξέι Σπιλέφσκι, καθώς θα απουσιάσουν ο μόνιμα παροπλισμένος Στρούσκι και ο τιμωρημένος Καζού.

Ο Πάμπλο Ματσίν στον Απόλλωνα, δε μπορεί να υπολογίζει στους Βαλμπουενά, Κρμιέντσικ και Κολ, πρόλαβε την αποστολή ο Κοστάκε. Στην Πάφο, ο Χουάν Καρσέδο, δεν έχει στη διάθεση του τους Ικόκο και Μελούσο, αμφίβολη η συμμετοχή του Τουμάσι.

Τελευταία Ενημέρωση: 17 Απριλίου 2024 - 12:22

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.