Ιστορικό buzzer beater Τάνκοβιτς «έστειλε» την Πάφο στον τελικό!

Απίθανο γκολ του Μουαμέρ Τάνκοβιτς έστειλε την Παφιακή ομάδα στον τελικό. Άνοιξε το σκορ ο Σαγκάλ με πέναλτι.

Ιστορική πρόκριση της Πάφος FC στον τελικό του Κυπέλλου Coca-Cola για πρώτη φορά! Με τρομερό buzzer-beater του Τάνκοβιτς στο 90’+4 η παφιακή ομάδα ισοφάρισε σε 1-1 τον Απόλλωνα στο «Αλφαμέγα» και σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου αγώνα έγραψε την πιο χρυσή σελίδα της ιστορία.

Η Πάφος FC θα διεκδικήσει την κατάκτηση του τροπαίου στο ΓΣΠ στις 18 Μαίου με αντίπαλο την Ομόνοια, που νωρίτερα απέκλεισε τον Άρη με συνολικό σκορ 3-0. Από την άλλη, για τον Απόλλωνα τελείωσε άδοξα η σεζόν, καθώς βρίσκεται πλέον χωρίς στόχους.

Απόλλων (Πάμπλο Ματσίν):Λέουβενμπεργκ, Σάντος (84′ Φιλιώτης), Εκπολό, Σιέλβικ, Νταρίκουα, Μαλεκκίδης, Χ. Κυριάκου, Σπόλιαριτς (87′ Πέρετζ), Σαγκάλ (84′ Μπακενγκά), Γιούρσεβιτς, Μάρκες.

Πάφος FC (Χουάν Κάρλος Καρσέδο): Ίβουσιτς, Ρους, Κβίντα, Γκολντάρ, Μπότσκαϊ, Ναμ, Ντράγκομιρ, Πέπε (70′ Κοντρέρας), Τάνκοβιτς, Βαλακάρι (61′ Τζάτζα), Ζάιρο.

Σκόρερ: Σαγκάλ 70′ (πεν.) / –

Κίτρινες: Χ. Κυριάκου / Βαλακάρι, Μπότσκαϊ, Τάνκοβιτς

Αποβολές: – / –

Στάδιο: ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Διαιτητής: Σιέμπερτ Ντάνιελ (Γερμανία)

Α’ Βοηθός: Καλογήρου Μάριος

Β’ Βοηθός: Γεωργίου Χαράλαμπος

4ος: Αντωνίου Μενέλαος

VAR: Πφάιφερ Γιόχαν (Γερμανία)

AVAR: Εγγλέζου Νίκος

Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος

Τελευταία Ενημέρωση: 17 Απριλίου 2024 - 23:06

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.