ΑΕΛ - Εξέλιξη: Ηγείται συνδυασμού ο Κώστας Κωνσταντίνου, στο πλευρό του ο Καρασαμάνης

Θετικές εξελίξεις προκύπτουν στο διοικητικό τοπίο της ΑΕΛ. Ηγείται συνδυασμού ο Κώστας Κωνσταντίνου.

Ενόψει της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης που είναι προγραμματισμένη για τις 24 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων ολοκληρώνεται σήμερα. Και είναι πλέον επιβεβαιωμένο, ότι ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, θα α ηγηθεί συνδυασμού, αναλαμβάνονας τα βαρύ φορτίο.

Πρόκειται για υποστηρικτή της ΑΕΛ, επιχειρηματία που ασχολείται κυρίως με ακίνητα, Αναμένεται να έχει τη σημαντική βοήθεια του αντιπροέδρου, Νικόλα Καρασαμάνη, που ηγείται του τμήματος Φούτσαλ, καθώς και ακόμη ενός με δύο μελών του νυν δ.σ. Συνεχίζονται ταυτόχρονα οι επαφές με τους γερμανούς επενδυτές.

Τελευταία Ενημέρωση: 17 Απριλίου 2024 - 12:20

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.