Τζάμπολ στα play in της Euroleague, με Μακάμπι-Μπασκόνια και 'Εφες-Βίρτους

Τζάμπολ στα καθοριστικά play-in της Euroleague , με δύο μεγάλες ματσάρες.

Αρχικά στην “Belgrade Arena” του Βελιγραδίου, ανάμεσα στην Μακάμπι και την Μπασκόνια.(20:00 Novasports). Ο νικητής θα καταλάβει την 7η θέση και θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό με μειονέκτημα έδρας στα playoffs, ενώ ο ηττημένος θα παίξει με τον νικητή του Εφές – Βίρτους Μπολόνια για την 8η θέση. Ο μεγάλος αγώνας στο “Sinan Erdem Dome” αρχίζει στις 2100-Νοvasports, με το νικητή, επίσης με μειονέκτημα έδρας, να παίζει με την Ρεάλ.

Τελευταία Ενημέρωση: 16 Απριλίου 2024 - 10:50

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.