Συναρπαστικό ξεκίνημα για το IAME Series Cyprus

Η αυλαία του πρωταθλήματος IAME Series Cyprus σηκώθηκε πρόσφατα στην πίστα Daytona της Λευκωσίας με τη συμμετοχή 23 οδηγών, οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε τρεις κατηγορίες.

Ο ανταγωνισμός στην κορυφαία κατηγορία Χ30 Senior ήταν έντονος από τα προκριματικά, με τον Άντη Λούτσιο να δίνει σκληρή μάχη με τον περσυνό πρωταθλητή Μιχάλη Ευαγγέλου. Η μάχη για το ποιος θα έβρισκε το ιδανικότερο set-up εξελίχθηκε σε ένα μίνι θρίλερ, με το χρονόμετρο να χωρίζει τελικά τους δύο φιλόδοξους οδηγούς της ΙΑΜΕ από μόλις ένα δέ-κατο του δευτερολέπτου.

Ο Άντης Λούτσιος ήταν εκείνος που τελικά κέρδισε την κούρσα της Κυρια-κής, με τον Μιχάλη Ευαγγέλου να μάχεται σκληρά για να σκαρφαλώσει στην κορυφή (ύστερα από ποινή που τον περιόρισε στην τρίτη θέση της εκκίνησης) παίρνοντας την καρό σημαία δεύτερος, μπροστά από τον Μιχάλη Παυλίδη.

Ακόμη πιο συναρπαστική δράση είχαμε στην κατηγορία X30 Junior, με τον Boris Blohkin να ξεκινά τελευταίος στο Pre-Final (δεν έβαλε το tran-sponder στο kart του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χρονομετρηθεί η προσπάθειά του), ωστόσο, ο νεαρός Ρώσος κατάφερε να προσπεράσει τους πάντες και να κερδίσει τον αγώνα, επαναλαμβάνοντας τον θρίαμβό του και στον τελικό. Στη δεύτερη θέση κατετάγη η πολύ γρήγορη Ελληνίδα Ρεβέκα Καραγατσλή και στην τρίτη ο επίσης πολύ ταχύς Τουρκοκύπριος οδηγός, Hasan Fikri Macila

5.jpg

Τέλος στην κατηγορία Χ30 Mini, στην οποία συμμετέχουν τα νεογνά αστέ-ρια του IAME Series Cyprus, οι μάχες στην πίστα ανέδειξαν νικητή τον Πάνο Χριστοδούλου, ο οποίος έκοψε το νήμα του τέρματος μπροστά από τον Κωνσταντίνο Γεωργίου και τον Παναγιώτη Λαζάρου.

Οι οδηγοί του IAME Series Cyprus έχουν για φέτος ένα πολύ μεγάλο, έξ-τρα κίνητρο να παλέψουν για την πρωτιά, εφόσον ο νικητής της κάθε κα-τηγορίας θα λάβει ως βραβείο δωρεάν συμμετοχή στο iwf24-iame warrior final, τον τελικό δηλαδή που θα διεξαχθεί στη Βαλένθια της Ισπανίας, στις 4-9 Νοεμβρίου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ - IAME SERIES CYPRUS

X30 mini

1ος Πάνος Χριστοδούλου

2ος Κωνσταντίνος Γεωργίου

3ος Παναγιώτης Λαζάρου

X30 junior

1ος Boris Blokhin

2η Ρεβέκα Καραγατσλή

3ος Hasan Fikri Macila

X30 senior

1ος Άντης Λούτσιος

2ος Μιχάλης Ευαγγέλου

3ος Μιχάλης Παυλίδης

Δελτίο Τύπου

Επιμέλεια: Γιώργος Τρίκος

Τελευταία Ενημέρωση: 16 Απριλίου 2024 - 10:26

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.