Πρόωρο αντίο και για Μαρίνο Σατσιά στον Εθνικό 'Αχνας

Η επιβεβαίωση ενός προαναγγελθέντος γεγονότος. Από τώρα "τέλος" από τον πάγκο του Εθνικού ο Μαρίνος Σατσιάς.

Ο κύβος ερρίφθη και χωρίζουν μία ώρα γρηγορότερα οι δρόμοι Σατσιά-Εθνικού 'Αχνας. Μετά τη σημερινή (16/4) συνάντηση που είχαν Μαρίνος Σατσιάς και Κίκης Φιλίππου η συνεργασία των δύο πλευρών τελειώνει πρόωρα και το μόνο που μένει τώρα είναι η ανακοίνωση.
Ο Εθνικός Άχνας στα εναπομείναντα ματς θα πορευτεί με υπηρεσιακό προπονητή κι αυτός θα είναι-πλην συγκλονιστικού απρόοπτου, ο Χρίστος Πογιατζής.

Τελευταία Ενημέρωση: 16 Απριλίου 2024 - 13:44

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.