"Φαβορί για τη Μπάγερν ο Νάγκελσμαν"

Η Μπάγερν Μονάχου είδε την Μπάγερ Λεβερκούζεν να της παίρνει τα ηνία στο γερμανικό ποδόσφαιρο μετά από 11 χρόνια, που βρισκόταν στην κορυφή και πλέον στο Μόναχο στρέφονται στην επόμενη μέρα, με τον πρώην τεχνικό της ομάδας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν να είναι το φαβορί για να επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας.

Ο Γερμανός δημοσιογράφος, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ τονίζει πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις, εξετάζοντας να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας τριών ή τεσσάρων ετών.

Ο Νάγκελσμαν δεν έχει ακόμη αποδεχθεί τη συμφωνία που του έχουν προτείνει οι Βαυαροί, αλλά οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά. Ο Νάγκελσμαν θα βρίσκεται στο Euro με την Εθνική, με τους Βαυαρούς ωστόσο να έχουν έτοιμο πλάνο. Εάν επιτευχθεί συμφωνία, τότε ο Νάγκελσμαν θα φτιάξει το ολοκληρωτικό πλάνο μέχρι να αναλάβει εκείνος και θα αναθέσει το αρχικό στάδιο στους Μαξ Έμπερλ και Κρίστοφ Φρόιντ, τον τεχνικό διευθυντή και τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου.

Ο προπονητής της εθνικής Γερμανίας στον πάγκο της Μπάγερν κάθισε για 84 παιχνίδια, με απολογισμό 60 νίκες, 14 ισοπαλίες και 10 ήττες, ενώ κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και το Super Cup του 2022.

Τελευταία Ενημέρωση: 16 Απριλίου 2024 - 13:08

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.