Ομόνοια: MVP με την Ανόρθωση ο εξαιρετικός Αλιούμ (vid)

Αρκετοί οι διακριθέντες της Ομόνοιας στο μεγάλο διπλό επί της Ανόρθωσης. Κορυφαίος όλων, όμως στο "ΠΑΠ", ήταν ο Σαϊντού Αλιούμ.

Ο ακραίος επιθετικός των πρασίνων ήτανεξαιρετικός, ενώ πέτυχε και το πιο σημαντικό γκολ της βραδιάς, ανοίγοντας τον δρόμο προς τη νίκη. Και οι φίλοι της Ομόνοιας ανέδειξαν τον «on fire» Αλιούμ ως MVP της αναμέτρησης. Δείτε το σχετικό βίντεο

Τελευταία Ενημέρωση: 16 Απριλίου 2024 - 13:18

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.