Ο Νίκο Κόβατς είναι ο υποψήφιος-έκπληξη για τη διαδοχή του Κλοπ στη Λίβερπουλ!

Σύμφωνα με τη Daily Mail ο πρώην προπονητής των Μπάγερν Μονάχου, Μονακό και Βόλφσμπουργκ, Νίκο Κόβατς, βρίσκεται στη λίστα της Λίβερπουλ για τη διαδοχή του Γιούργκεν Κλοπ.

Μπορεί η σεζόν να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και η Λίβερπουλ να είναι σε δύσκολη θέση στη «μάχη» του πρωταθλήματος μετά την ήττα – σοκ από την Κρίσταλ Πάλας στο «Άνφιλντ», όμως παράλληλα τρέχει και το θέμα της διαδοχής του Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός είναι στους τελευταίους του μήνες στους Reds και η διοίκηση του κλαμπ έχει το «βαρύ» φορτίο να βρει έναν άξιο αντικαταστάτη.

Ο πρώτος στόχος ήταν ο πρωταθλητής Γερμανίας, Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος όμως από νωρίς… έκοψε την όρεξη τόσο της Λίβερπουλ, όσο και της Μπάγερν Μονάχου, επικοινωνόντας την απόφαση του να συνεχίσει το έργο του στη Λεβερκούζεν. Δεύτερος στόχος είναι ο Ρούμπεν Αμορίμ, ο οποίος όμως σε πρόσφατες δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί πως θα συνεχίσει στη Σπόρτινγκ, καθώς όπως είπε δεν νιώθει πως έκλεισε ο κύκλος του.

Σύμφωνα με τη Daily Mail στη λίστα βρίσκεται ένα όνομα έκπληξη, ο οποίος αποτελεί αουτσάιντερ για τη θέση. Ο λόγος για τον Νίκο Κόβατς!

ΠΗΓΗ:gazzetta.gr

Τελευταία Ενημέρωση: 16 Απριλίου 2024 - 13:12

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.