Μπάσκετ Λιγκ: Ανοίγει η αυλαία με Ανόρθωση-Απόλλων (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Τριήμερο δράσης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της β’φάσης, στην ΟΠΑΠ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΙΓΚ.

Τζάμπολ στις επτά και τριάντα απόψε, με την πρωτοπόρο Ανόρθωση, να είναι το φαβορί απέναντι στον Απόλλωνα. Αύριο, στις 7 και 30 επίσης, το μεγάλο ντέρμπι Κεραυνού-ΑΕΚ. Και την Πέμπτη στις επτά, ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ.

Το πρόγραμμα:
Σήμερα
19:30 Ανόρθωση–Απόλλων
Τετάρτη 17 Απριλίου
19:30 Κεραυνός-ΑΕΚ
Πέμπτη 18 Απριλίου
19:00 ΑΠΟΕΛ–ΑΕΛ

βαθμολογια μπασκετ λιγκ.jpg

Τελευταία Ενημέρωση: 16 Απριλίου 2024 - 10:56

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.