Η ώρα του μεγάλου τελικού: ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ- ΑΠΟΛΛΩΝ στο "ΑΦΡΟΔΙΤΗ"

Τεράστιο παιχνιδι αναμένεται την Τρίτη στις 20:00 στην Αίθουσα ΑΦΡΟΔΙΤΗ στην Πάφο στον 47ο Τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ μεταξύ της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ Ν. Και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Η πρωταθλήτρια ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ στοχεύει το νταμπλ και το δεύτερο σερί Κύπελλο. Οι μελανόλευκες που θα εμφανιστούν με μαύρες εμφανίσεις θα προπονηθούν απόψε στην Πάφο ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι Τ. Mudritskaya, Σ. Μανίταρου, V. Hudima, A. Ennekling, D. Drodz, B. Ριαλά, Ι. Λεωνίδου, J. Noqueras, Π, Νικολάου, E.  Ζεμπύλα, Μ. Κωνσταντίνου.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ διεκδικεί στην Πάφο το 6ο Κύπελλο της ιστορίας του. Η ομάδα της Λεμεσού θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της στο ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ τη Δευτέρα. Ο Γιάννης Γιαπάνης προπόνησε τις παίκτριές του στο ΑΦΡΟΔΙΤΗ την Κυριακή.

Στην αποστολή θα βρεθούν οι: Η. Kyrychenko, Κ. Λάμπρου, Ν. Παπαστυλιανού, Θ. Χριστοφόρου, Σ.Μ. Γεωργίου, G. Da Silva, Π. Φώτη, A. Iορδάνους, I. Chkatarasvili, Z. Kωνσταντοπούλου, Ν. Milanova.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ θα αγωνιστεί με μπλε εμφανίσεις.

Oι δυο φιναλίστς θα διαθέσουν από 250 εισιτηρια με τους φιλάθλους της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ να φιλοξενούνται στην κεντρική κερκίδα και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στην απέναντι.

Οι εισόδοι θα ανοίξουν στις 19:00 και οι φίλαθλοι θα πρέπει να επιδεικνύουν την κάρτα φιλάθλου.

Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν ξανά στον Τελικό το 2022 με τον ΑΠΟΛΛΩΝ να επικρατεί 3-0 σετ.

Ο Τελικός θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cablenet Sports 3 ΗD.

ΚΟΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 16 Απριλίου 2024 - 10:42

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.