Δυναμικό ξεκίνημα για τους Πανίκο Πολυκάρπου- Γιώργο Βότση στο 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ

Ιδανικά ξεκίνησαν το ταξίδι τους στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος οι Πανίκος Πολυκάρπου-Γιώργος Βότσης. Στη δεύτερή του συμμετοχή στα ελληνικά χώματα, ο 33χρονος Κύπριος οδηγός κέρδισε στην κατηγορία F2, πέτυχε ανταγωνιστικούς χρόνους σε επίπεδο γενικής και άφησε πίσω του συνδυασμούς με πιο δυνατά αυτοκίνητα.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την απόδοσή μας και με το αποτέλεσμα. Ξεκινήσαμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, θεσμό τον οποίο σκοπεύουμε να ακολουθήσουμε φέτος, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα», δήλωσε ο Πανίκος Πολυκάρπου, ο οποίος συμπλήρωσε: «Δυστυχώς ο συναγωνισμός είναι φτωχός στην κατηγορία μας, αλλά αυτό δεν μας εμπόδισε να κυνηγήσουμε τα αυτοκίνητα της κατηγορίας Rally3, τα οποία είναι σαφώς πιο δυνατά από το δικό μας, δικίνητο Peugeot 208 Rally4. Σκοπός μας είναι να βελτιωνόμαστε οδηγικά αγώνα με τον αγώνα.»

Αναφορικά με την εξέλιξη του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο 33χρονος οδηγός δήλωσε: «Με την πολύτιμη βοήθεια του συνοδηγού μου, Γιώργου Βότση, οδηγήσαμε μυαλωμένα και έξυπνα. Στον δεύτερο πέρασμα Ελικώνα υπερβάλλαμε σε ένα άλμα, τραυματίζοντας ελαφρά τον προφυλακτήρα του Peugeot 208 Rally4. Η αντίδραση των μηχανικών μας στο Service ήταν άμεση. Μας άρεσε η πολυπληθής παρουσία του κόσμου τόσο στην Πανηγυρική Εκκίνηση το βράδυ του Σαββάτου, όσο και στις Ειδικές Διαδρομές. Θέλουμε να βλέπουμε κόσμο στο βουνό και θέλουμε να τους ανταμείβουμε προσφέροντάς τους θέαμα»

Κλείνοντας, ο Πανίκος Πολυκάρπου δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πολύτιμη βοήθεια των χορηγών που στηρίζουν το φετινό του εγχείρημα.

Στη δεύτερη θέση της κατηγορίας F2 τερμάτισε το έτερο Peugeot 208 Rally4 της Shocks Lab με πλήρωμα τους Δημήτρη Παλαιοκώστα- Ανδρέα Βίγκο πραγματοποιώντας αξιόλογη εμφάνιση.

Επόμενος σταθμός των Πανίκου Πολυκάρπου-Γιώργου Βότση είναι το Ολυμπιακό Ράλλυ που θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Μαΐου.

Δελτίο Τύπου

Επιμέλεια: Γιώργος Τρίκος

Τελευταία Ενημέρωση: 16 Απριλίου 2024 - 11:09

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.