Βόννη-Περιστέρι: Στη Γερμανία για να συνεχίσει το όνειρο

Έτοιμο για να δώσει ένα ακόμη σπουδαίο ματς είναι το Περιστέρι.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη αντιμετωπίζει τη Βόννη (21:00, COSMOTE SPORT 4) στη Γερμανία στον τρίτο μεταξύ τους προημιτελικό, ψάχνοντας τη νίκη που θα το στείλει στα ημιτελικά του Basketball Champions League!

Οι «κυανοκίτρινοι» έχασαν το πρώτο ματς στη Βόννη με σκορ 89-78, ωστόσο απάντησαν στο «Ανδρέας Παπανδρέου» με το εμφατικό 90-62 κάνοντας μία από τις σπουδαιότερες εμφανίσεις της ιστορίας τους. Πλέον, θέλουν ακόμη ένα ροζ φύλλο έτσι ώστε να προκριθούν στο Final Four του Βελιγραδίου (26-28 Απριλίου), αλλιώς θα αποχαιρετήσουν (με ψηλά το κεφάλι) τη διοργάνωση.

Τελευταία Ενημέρωση: 16 Απριλίου 2024 - 10:44

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.