Το πανέξυπνο γκολ του Πίττα από… άλλη ματιά (vid)

Ποστάρισμα της ΑΪΚ με το γκολ του Ιωάννη Πίττα, από μία άλλη οπτική γωνία.

Πρόκειται για το πρώτο του τέρμα στο φετινό σουηδικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της ΑΪΚ. Άνοιξε το σκορ για την ομάδα του κόντρα στη Μιάλμπι, κλέβοντας τη μπάλα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και σκοράροντας από δύσκολη γωνία. Για την ιστορία, το ματς έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1.

Χαρείτε το εξαιρετικό, ιδιαιτερώς εμφυές γκολ του συμπατριώτη μας επιθετικού, που πέρσι έκανε "παπάδες", συνεχίζοντας φέτος από εκεί που σταμάτησε πέρσι.

Τελευταία Ενημέρωση: 15 Απριλίου 2024 - 14:46

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.