Ψάχνει ένα θαύμα ο Ολυμπιακός, ιστορικές στιγμές για τις δυο Ομόνοιες

Ιστορική άνοδο πέτυχαν στην πρώτη κατηγορία Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου.

Η Ομόνοια 29ης Μαΐου μετά την ισοπαλία 0-0 με τον Ολυμπιακό εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία της, ενώ ο Ολυμπιακός χρειάζεται ένα θαύμα για να μπορέσει να κερδίσει το τρίτο εισιτήριο από την ΕΝΠ.

Η Ομόνοια Αραδίππου επικράτησε εκτός έδρας 4-1 της Αγίας Νάπας και κατάφερε να κάνει την υπέρβαση, εξασφαλίζοντας την άνοδο της στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας μετά από 28 ολόκληρα χρόνια. Ανέλπιστη εντός έδρας ήττα γνώρισε η ΕΝΠ από τον Ύψωνα με 2-1 και ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την άνοδο, ενώ ο ΑΣΙΛ επικράτησε 4-0 της Πέγειας.

Στη μάχη για τη σωτηρία τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό μιας και ο Ακρίτας Χλώρακας επικράτησε εκτός έδρας της ΕΝΑΔ με 1-0 και σώθηκε.

Τα αποτελέσματα στο β γκρουπ:

Διγενής-ΠΟΞ 2-1

Ερμής-ΜΕΑΠ 1-2

ΕΝΑΣ-Ακρίτας 0-1

και Αχυρώνας Ονήσιλος-ΠΑΕΕΚ 1-1

Τελευταία Ενημέρωση: 15 Απριλίου 2024 - 13:24

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.