Ανησυχία για Μπεζούς στην Ομόνοια

Με πρόβλημα στον αχίλλειο αποχώρησε από τον αγώνα με την Ανόρθωση στο πρώτο μέρος ο Μπεζούς και σήμερα θα διαφανεί το μέγεθος που θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Άπαντες εύχονται να μην είναι κάτι σοβαρό και ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός να επιστρέψει το συντομότερο στους αγωνιστικούς χώρους.

Η Ομόνοια με τη νίκη της είναι στο -4 από το ΑΠΟΕΛ και στο -3 από την ΑΕΚ και ελπίζει ακόμη και για τον τίτλο, αν και δεν είναι στο χέρι της.

Τελευταία Ενημέρωση: 15 Απριλίου 2024 - 13:21

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.