Σπουδαίο «διπλό» για την ΑΕΚ με Μιλίσεβιτς λυτρωτή

Με γκολ του Μιλίσεβιτς στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει μία τεράστιας σημασίας νίκη απέναντι στον Άρη μέσα στη Λεμεσό και παρέμεινε ζωντανή στη διεκδίκηση του τίτλου και στο -1 από την κορυφή και το ΑΠΟΕΛ.

Το ματς ήταν συναρπαστικό, μεγάλες χαμένες ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες, τρία γκολ που ακυρώθηκαν αλλά στο τέλος χαμογέλασε η ΑΕΚ η οποία πήρε το τρίποντο και συνεχίζει να παλεύει για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία της.

Άρης: Βανά Άλβες, Γκομίς (64' Κακόριν), Μάτισικ, Γιαγκό, Μαγιαμπέλα (46' Σάβο), Νίκολιτς (46' Μπένγκτσον), Μπρόρσον, Σζόκε, Μοντνόρ, Ουρόσεβιτς, Σουμάνκσι (46' Μπράουν).

ΑΕΚ: Πίριτς, Ντιουνκού (65' Σάντσες), Λέδες, Τόνγκια, Φαράζ (65' Σάντος), Λόπες (71' Ντίμερς), Γκαρθία, Μιλίσεβιτς, Γκάμα (78' Τρισκόφσκι), Πονς (78' Γκιούρτσο), Ρομπέρζ.

Τελευταία Ενημέρωση: 14 Απριλίου 2024 - 21:35

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.