Τρίποντο με ανατροπή και πρώτο βιολί Ηλία και Καμπρέρα

Αν και η ΑΕΖ προηγήθηκε του Εθνικού Άχνας στο Δασάκι εντούτοις η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά βρήκε τον τρόπο και πήρε τη νίκη και μάλιστα με σχετική άνεση με 6-2.

Η ΑΕΖ προηγήθηκε με γκολ του Σιφνέος (14΄) αλλά ο Εθνικός είχε απαντήσεις. Από δυο γκολ οι Μάριος Ηλία (45+3΄, 78΄) και Καμπρέρα (87΄, 90+9΄) και από ένα οι Ντράζιτς (29΄) και Ριστέφσκι (90+8΄). Απλά η ΑΕΖ στις καθυστερήσεις μείωσε σε 4-2 με τον Ντιγκινί

Πλέον η ΑΕΖ και μαθηματικά είναι στη Β΄ κατηγόρια, ενώ Μάριος Ηλία και Καμπρέρα έχουν από 16 γκολ και είναι στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ.

Εθνικός Άχνας : Παναγή, Νικολάου, Περατικός, Αρτυματάς, Μπίκερ, Ιωάννου, Λίπσκι, Ντε Ιριόντο, Ντράζιτς, Μ. Ηλία, Ιωαννίδης

AEΖ : Μπέκερ, Ελευθερίου, Χρίστου, Αντωνίου, Χριστοφή, Ρόχα, Ματόγκο, Ιωσηφίδης, Σλόγκαρ, Σιφνέος, Ντιγκινί

Τελευταία Ενημέρωση: 13 Απριλίου 2024 - 21:15

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.