Νίκη παραμονής για Καρμιώτισσα κόντρα στη Δόξα(βίντεο)!

Αποφασιστικό βήμα παραμονής έκανε η Καρμιώτισσα.

Η ομάδα των Πολεμιδιών επικράτησε με 2-1 της Δόξας, στο «Στέλιος Κυριακίδης», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι άουτ και είναι «αγκαλιά» με τη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής στην πρώτη κατηγορία.

Στους 35 βαθμούς ανέβηκε η Καρμιώτισσα και αύξησε τη διαφορά της από τη Δόξα στους 10 βαθμούς.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Αγγελή στο 10ο λεπτό. Ο Τρούγιτς ισοφάρισε για τη Δόξα στο 49’.Το νικητήριο γκολ πέτυχε για τη Καρμιώτισσα, ο Τσουκαλάς δύο λεπτά πριν το τέλος, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Καρμιώτισσα (Μάριος Χαραλάμπους): Σπόλιαριτς, Γκραντινάρου, Αγγελή, Μαλόνε, Κοβάσεβιτς, Τσουκαλάς, Νεοφύτου, Ντούμπια (55′ Ψύχας), Θεοδώρου (90’+1 Πάβλοβετς), Ουεσλάτι (79′ Παντελή), Κατσαντώνης.

Δόξα (Γιώργος Πετράκης): Αντωνίου, Τάντι (79′ Ναμπί), Πούριτς, Βελκόφσκι, Αντωνιάδης, Τραιτσέφσκι (72′ Φοφανά), Αλσεούς, Μέσκα (72′ Σαντίκ), Ασάντε (72′ Χάνι), Προβυδάκης, Τρούγιτς.

Σκόρερ: Αγγελή 10′, Τσουκαλάς 88′ / Τρούγιτς 49′

Κίτρινες: Νεοφύτου, Ουεσλάτι / Βελκόφσκι, Τραϊτσέφσκι, Αλσέους, Τάντι, Σαντίκ

Τελευταία Ενημέρωση: 13 Απριλίου 2024 - 20:44

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.