Το ημερολόγιο της F1 του 2025

Η FIA και η Formula 1 ανακοίνωσαν το ημερολόγιο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2025. Ακόμη μια σεζόν 24 γύρων που σηματοδοτεί την 75η επέτειό της F1.

Ξεκινώντας με το Grand Prix της Αυστραλίας από τις 14-16 Μαρτίου και ολοκληρώνοντας με το Grand Prix του Άμπου Ντάμπι το Σαββατοκύριακο 5-7 Δεκεμβρίου, η θα επισκεφθεί ξανά πέντε από τις επτά ηπείρους του κόσμου.

ψαλ.JPG

Τελευταία Ενημέρωση: 12 Απριλίου 2024 - 16:57

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.