Επιβεβαίωση από επίσημα χείλη για Φαμπιάνο - Ομόνοια: «Είναι ζήτημα όχι αν θα γίνει, αλλά πότε θα γίνει»!

Θέμα χρόνου είναι στην Ομόνοια, η ανανέωση συνεργασίας της ομάδας με τον Φαμπιάνο. Επιβεβαίωση, διά στόματος του εκπρ.τύπου Αντρέα Δημητρίου.

Υπογράμμισε επίσης ότι περιμένουν δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση, αναφέρθηκε στην προσπάθεια της ομάδας να διατηρήσει τα κεκτημένα στο κύπελλο και επανέλαβε πως δεν λήφθηκαν οριστικές αποφάσεις που αφορούν τον προγραμματισμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις :

– ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Οι αγώνες με την Ανόρθωση στον «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι πάντοτε από τους δυσκολότερους εκτός έδρας αγώνες σε μια σεζόν. Ποτέ δεν είναι εύκολο με την Ανόρθωση στην έδρα της, το αντίθετο, χρειάζεται πάντα πολύ μεγάλη προσπάθεια και υψηλά επίπεδα απόδοσης, χαρακτήρα και νοοτροπίας για να φτάσεις στο ζητούμενο. Αυτό θα ισχύσει και την Κυριακή. Όπως ανέφερε και ο κ. Αναστασίου μετά το πρόσφατο παιχνίδι με τον Άρη, είναι πολύ σημαντικό να καταφέρει η ομάδα να διατηρήσει τα βασικά στοιχεία πάνω στα οποία έχει κτίσει την ανοδική της πορεία και σε αυτά, να προσθέσει επιτυχώς τα στοιχεία που αφορούν το αγωνιστικό πλάνο, το οποίο προσαρμόζεται ανάλογα με τον αντίπαλο και τις ανάγκες του κάθε αγώνα. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνουμε τις πιθανότητές μας για να επιτυγχάνουμε.

– ΤΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ: Λέγαμε και την περασμένη βδομάδα πως όσο πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν η κάθε αγωνιστική αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία και διαμορφώνει νέα δεδομένα στον βαθμολογικό πίνακα. Αυτό συνέβη και το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθώς έχουμε ανέβει σε θέση Ευρώπης και μειώσαμε την απόσταση από την πρώτη θέση. Απομένουν άλλες τέσσερις αγωνιστικές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Το μυαλό μας είναι στραμμένο μόνο στον επόμενο αγώνα με την Ανόρθωση και στο πώς θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας σε αυτόν τον αγώνα. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε με το τέλος της αγωνιστικής και αναλόγως με τα αποτελέσματα που θα προκύψουν θα έχουμε εικόνα για τον δρόμο που έχουμε μπροστά μας. Για την ώρα, αυτό που μπορούμε να ελέγξουμε είναι το πώς εμείς θα παρουσιαστούμε την Κυριακή στο γήπεδο, συνεπώς εκεί έχουμε στραμμένη την προσοχή μας. Όλα τα υπόλοιπα, για την ώρα, δεν μας απασχολούν.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ: Αναγνωρίζουμε τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την ομάδα για να διεκδικήσει μέχρι τέλους τη διάκριση. Αυτό, άλλωστε, είναι και ένα από τα βασικά ζητούμενα του κόσμου μας, δηλαδή η Oμόνοια να διεκδικεί με αξιώσεις τους στόχους της μέχρι τέλους. Είναι, όντως, σημαντικό που η ομάδα είναι μέσα και στις δύο διοργανώσεις, ωστόσο, επειδή ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα έντονος, χρειάζεται – όπως είπε και ο κ. Αναστασίου – να καταφέρουμε να διατηρήσουμε υψηλά τα επίπεδά μας μέχρι τον τελευταίο αγώνα. Με χαρακτήρα, προσωπικότητα και πίστη. Επαναλαμβάνω πως, για την ώρα, ο ορίζοντάς μας είναι μέχρι τον αγώνα της Κυριακής με την Ανόρθωση. Αυτός είναι, τώρα, ο πιο σημαντικός αγώνας και εκεί στρέφουμε όλη την προσοχή, την ενέργεια και τις σκέψεις μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ: Αναμφίβολα η ομάδα έχει πάρει ένα καλό σκορ στον πρώτο αγώνα, που ναι μεν μας δίνει προβάδισμα, αλλά δεν μας εξασφαλίζει την πρόκριση. Αυτή είναι όλη η ουσία και η πραγματικότητα. Αν θέλουμε να βρεθούμε στον τελικό, απαιτείται να έχουμε και στον επαναληπτικό άλλη μια απόδοση σε αυτά τα επίπεδα. Δεν αρκεί ένα καλό παιχνίδι, υπάρχει και ο δεύτερος αγώνας, στην έδρα μας. Τίποτα δεν θα έρθει από μόνο του και αν δεν μοχθήσουμε στο γήπεδο. Είναι δεδομένο πως ο Άρης θα έρθει στο ΓΣΠ για να διεκδικήσει την πρόκριση, συνεπώς, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται τον κόσμο της ξανά, για να παλέψουμε όλοι μαζί, οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο και ο κόσμος στην κερκίδα, για να πάρουμε την πρόκριση.

– ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ: Ο Φαμπιάνο ταλαιπωρείται από πρόβλημα στην περιοχή κοιλιακών – προσαγωγών και όπως φαίνεται θα είναι εκτός από τον αγώνα της Κυριακής με την Ανόρθωση και από τον επαναληπτικό κυπέλλου με τον Άρη. Η κατάστασή του αξιολογείται καθημερινά. Όσο αφορά τον Λανγκ, η κατάστασή του βελτιώνεται και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να τον έχουμε στις επιλογές μας στον αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Κάσαμα μάλλον θα είναι εκτός με την Ανόρθωση και η κατάστασή του θα αξιολογείται. Εκτός την Κυριακή θα είναι και ο Κούσουλος λόγω κίτρινων καρτών.

– ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ: Βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα για θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό της ομάδας. Δεν θα μιλήσουμε ένα – ένα για τους ποδοσφαιριστές, αλλά επαναλαμβάνουμε: Δεν έχουμε μπει ακόμη σε αυτό το στάδιο του προγραμματισμού μας, δεν έχουν ληφθεί οι τελικές αποφάσεις. Αυτές θα ληφθούν με το τέλος της σεζόν. Είμαστε στη διαδικασία αξιολόγησης όσο αφορά τον προγραμματισμό. Η μοναδική περίπτωση που είναι διαφορετική – και είναι κάτι για το οποίο μίλησε ο Πρόεδρος και επίσης όλοι καταλαβαίνουμε γιατί είναι διαφορετική – είναι ο Φαμπιάνο. Είναι επιθυμία και των δύο πλευρών η συνέχιση της συνεργασίας και φαίνεται πως είναι ζήτημα «όχι αν θα γίνει, αλλά πότε θα γίνει». Απ’ εκεί και πέρα, σε γενικό πλαίσιο, επαναλαμβάνω πως το θέμα του ρόστερ μας θα ανοίξει μετά το τέλος της σεζόν, τότε θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις και αυτό πρέπει να είναι ξεκάθαρο και κατανοητό.

Τελευταία Ενημέρωση: 12 Απριλίου 2024 - 13:40

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.