Θέλει τον Αλιούμ με τους δικούς της όρους, πιέζει και ο παίκτης

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta Cyprus, η Ομόνοια προτίθεται να πληρώσει ώστε να κάνει δικό της τον Αλιούμ, σίγουρα όμως όχι το ποσό των 350.000 ευρώ που γράφεται στο εξωτερικό.

Δημοσιεύματα από το εξωτερικό κάνουν λόγο για πρόθεση της Ομόνοιας να πληρώσει περί τις 350.000 ευρώ, ώστε να πάρει τα δικαιώματα του Σαϊντού Αλιούμ.

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gazzetta Cyprus, οι «πράσινοι« ναι μεν θέλουν να κάνουν δικό τους τον Καμερουνέζο, με τους δικούς τους οικονομικούς όρους όμως.

Είναι -σχεδόν- δεδομένο δηλαδή πως δεν θα πληρώσει το παραπάνω ποσό (350.000), αλλά προτίθεται να δώσει σχεδόν 100.000 ευρώ λιγότερα. Ειδάλλως, ίσως να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις.

Να σημειώσουμε πάντως πως ο παίκτης έχει άριστη σχέση τόσο με την διοίκηση όσο και με τον προπονητή, και ο ίδιος επιθυμεί διακαώς να παραμείνει στο «τριφύλλι».

Τελευταία Ενημέρωση: 11 Απριλίου 2024 - 13:31

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.