Premier League: Νέα εποχή με την εισαγωγή της τεχνολογίας ημιαυτόματου οφσάιντ!

Στη σημερινή συνεδρίαση των συλλώγων της Premier League, καθορίστηκε μια σημαντική αλλαγή που θα επηρεάσει το μέλλον του ποδοσφαίρου. Οι σύλλογοι συμφώνησαν ομόφωνα στην εισαγωγή της τεχνολογίας ημιαυτόματου οφσάιντ στα παιχνίδια της επόμενης σεζόν.

Το νέο σύστημα αναμένεται να προσφέρει ταχύτερη και πιο αξιόπιστη απόφαση σχετικά με τις θέσεις των παικτών σε σχέση με τον αντίπαλο τους. Χρησιμοποιώντας οπτική παρακολούθηση και προηγμένα γραφικά, η τεχνολογία θα δημιουργήσει μια εικονική γραμμή οφσάιντ με ακρίβεια και αξιοπιστία.

Η απόφαση για την εισαγωγή αυτής της τεχνολογίας προέκυψε μετά από πολλές συζητήσεις και δοκιμές, με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας των οπαδών και την αύξηση της δικαιοσύνης στον αθλητισμό.

Αναμένεται η εφαρμογή της νέας τεχνολογίας να ξεκινήσει μετά τις διεθνείς υποχρεώσεις του φθινοπώρου, με την Premier League να βρίσκεται σε εξέλιξη προετοιμασίας για την ομαλή μετάβαση σε αυτό το νέο κεφάλαιο του αθλήματος.

Συντάκτης: Στέφανος Αδάμου

Τελευταία Ενημέρωση: 11 Απριλίου 2024 - 17:39

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.