Επιμένουν στο μπλόκο οι Βέλγοι: Δεν δίνουν τα 8.000 απούλητα εισιτήρια

Η καθιερωμένη σύσκεψη μεταξύ ομάδων, UEFA και αστυνομίας πριν το Μπριζ-ΠΑΟΚ, ολοκληρώθηκε χωρίς ευχάριστα νέα για τους Έλληνες χωρίς εισιτήριο

Οι Βέλγοι συνεχίζουν να τηρούν την ίδια στάση, ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της καθιερωμένης σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας, στην οποία παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των ομάδων και η αστυνομία.

Οι αρμόδιοι της Μπριζ επιμένουν στην απόφασή τους να μην διαθέσουν προς κυκλοφορία τα 7-8.000 ανεκμετάλλευτα εισιτήρια που έχουν πουληθεί, φοβούμενοι ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα γεμίσουν το γήπεδο τους.

Αυτή η αντίθεση με την αστυνομία έχει επισημανθεί, καθώς η αστυνομία προτιμά να έχει όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο παρά έξω από αυτό.

Πρόκειται για σημαντικό αριθμό οπαδών, καθώς εκτιμάται ότι περίπου 2.000 Έλληνες βρίσκονται ήδη στο Μπριζ χωρίς εισιτήριο για τον αγώνα.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ
Οι φίλοι του Δικεφάλου πρέπει να ακολουθήσουν και να σεβαστούν όλους τους κανόνες που έχει θέσει η γηπεδούχος ομάδα, ο Δήμαρχος του Μπριζ και η βελγική αστυνομία, καθώς υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας σε ενδεχόμενη πρόκριση.

Οι φίλοι της ομάδας που δεν έχουν εισιτήριο παρακαλούνται να μην πλησιάσουν την περιοχή του γηπέδου, καθώς σύμφωνα με τις οδηγίες της δημοτικής αρχής της Μπριζ θα συλλαμβάνονται, ενώ κινδυνεύει κι η ομάδα μας με τιμωρία.

Παρά τις διαρκείς προσπάθειες της ΠΑΕ για να εξασφαλίσει περισσότερα εισιτήρια, αυτό κατέστη αδύνατο, καθώς η γηπεδούχος ομάδα ήταν αρνητική.

Όσοι βρίσκονται στο Μπριζ χωρίς εισιτήριο μπορούν να παρακολούθησαν τηλεοπτικά την αναμέτρηση στην Irish Pub στην Market Square, μετά από υπόδειξη της βελγικής αστυνομίας.

Ως σημείο συνάντησης των κατόχων εισιτηρίων για την αναμέτρηση, έχει οριστεί το Eiermarkt. Η συγκέντρωση θα ξεκινήσει στις 18:30 και οι φίλαθλοι θα μεταφερθούν με δωρεάν λεωφορεία προς το γήπεδο στις 19:00. Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:30.

Στο γήπεδο απαγορεύεται το άναμμα κι η ρίψη πυρσών, κροτίδων, καπνογόνων και βεγγαλικών, η κατοχή ναρκωτικών ουσιών, αντικειμένων που μπορεί να βλάψουν τη σωματική ακεραιότητα, η ανάρτηση πανό με ρατσιστικό, σεξουαλικό, πολιτικό ή υβριστικό περιεχόμενο, καθώς και η απόκρυψη του προσώπου με κασκόλ, μάσκες και μπαλακλάβες.

Οι τοπικές αρχές θα προβούν σε σωματικούς ελέγχους κι ελέγχους εισιτηρίων τόσο στο meeting point, όσο και πριν την είσοδο στο γήπεδο.

Οι φίλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια σε άλλες θύρες, θα πρέπει να προσέλθουν στο γήπεδο χωρίς διακριτικά.

Τελευταία Ενημέρωση: 11 Απριλίου 2024 - 16:19

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.