Κοντίδης: Πρώτες κούρσες στη Μαγιόρκα

Στις πρώτες δυο ιστιοδρομίες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Μαγιόρκας τερμάτισε δέκατος και έβδομος ο Παύλος Κοντίδης, ο οποίος συμμετείχε στον Μπλε Στόλο.

Με μία δέκατη θέση και μία έβδομη ξεκίνησε ο Παύλος Κοντίδης την προσπάθειά του στις πρώτες δυο ιστιοδρομίες στο Παγκόσμιο Κύπελλο της χρονιάς, το 53ο Trofeo Princesa Sofia, το οποίο διεξάγεται στη Πάλμα της Μαγιόρκα.

Ο Κύπριος ιστιοπλόος συμμετέχει στον Μπλε Στόλο, τον έναν από τους τρεις στόλους που έχουν χωριστεί οι 193 αθλητές που αγωνίζονται στην κατηγορία Laser.

Στη συνολική κατάταξη ο ιστιοπλόος του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού, βρίσκεται στην 17η θέση της γενικής κατάταξης.

Στην πρωτοπορία, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας, βρίσκεται ο Γερμανός P. Buhl που τερμάτισε πρώτος και στις δύο κούρσες του Κίτρινου

Στόλου, ενώ τον ακολουθούν ο Βρετανός M. Beckett και Η. Tomasgaard που είχαν μία δεύτερη θέση και μία πρώτη σε Κόκκινο και Μπλε Στόλο αντίστοιχα.

Για τη συνέχεια, θα γίνουν άλλες δυο προκριματικές σειρές την Τρίτη (02/04) και ισάριθμες την Τετάρτη (03/04) κι ακολούθως θα πραγματοποιηθούν οι τέσσερις τελικές, προτού σχηματιστεί η τελική δεκάδα που θα αγωνιστεί στην κούρσα μεταλλίων του ερχόμενου Σαββάτου (06/04).

Τελευταία Ενημέρωση: 01 Απριλίου 2024 - 17:39

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.