Απονομή τίτλου στην πρωταθλήτρια ομάδα των Απόλλων Λέιντις

Απονομή τίτλου στην πρωταθλήτρια ομάδα 2023 - 2024 Apollon Ladies.

Πανηγύρισε για 14η φορά στην ιστορία της το τρόπαιο του Πρωταθλήματος Γυναικών και μετά το νικηφόρο φινάλε με 2-0 με αντίπαλο τη Lakatamia FC, στον αγώνα που μεταδόθηκε απευθείας από τη Cytavision με την στήριξη της ΚΟΠ, έγινε η απονομή του επάθλου.

Η Λένα Παναγιώτου, μέλος της ΕΕ και της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών της ΚΟΠ, απένειμε το έπαθλο και τα μετάλλια στις πρωταθλήτριες.

Ηταν η 19η νίκη σε 20 αγώνες για την πρωταθλήτρια ομάδα.

Στους άλλους αγώνες, η Ομόνοια Λευκωσίας νίκησε με 7-0 εκτός έδρας την ΑΕΖ Χρυσομηλιά, ισόπαλη 0-0 έληξε η αναμέτρηση Άρης - Λευκοθέα Λατσιών.

Τελευταία Ενημέρωση: 01 Απριλίου 2024 - 17:14

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.