Και τώρα διήμερο μεγάλων ντέρμπι, αυλαία σήμερα με Ομόνοια-ΑΕΚ στις πέντε στο ΓΣΠ, αύριο το σπουδαίο ραντεβού 'ΑΡΗ-ΑΠΟΕΛ στις επτά στο "ΑΛΦΑΜΕΓΑ"

Και τώρα διήμερο σπουδαίων ντέρμπι, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι-οφ. Αυλαία το απόγευμα, με το μεγάλο ντέρμπι ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΚ στο ΓΣΠ. Αύριο, στις πέντε, ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΠΑΦΟΣ στο ‘’Αντώνης Παπαδόπουλος” και στις επτά το πολύ καθοριστικό ραντεβού στο “ΑΛΦΑΜΕΓΑ”, του ΑΡΗ, με τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ.

Και οι τέσσερις ομάδες του α’γκρουπ επιθυμούν διακαώς τη νίκη, σε μία αγωνιστική που ίσως κρίνει πολλά, σε περίπτωση ειδικά διπλού του ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό. Για το σημερινό ντέρμπι στο ΓΣΠ, ο Γιάννης Αναστασίου είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες του. Σίμιτς αντί Αλιούμ, ίσως η μοναδική διαφοροποίηση στην αρχική 11άδα των πρασίνων. Ο Φακούντο Σάντσες αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή καθώς προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Γκιούρτσο είναι ερωτηματικό παρότι αισθάνεται καλύτερα. O Μπεν Σιμόν αναμένεται να επαναφέρει το Φαράζ αντί του Σάντος και τον Σολ αντί του Ράφα Λόπες. Θέση διεκδικεί και ο Μπρούνο Γκάμα.

Για την Ανόρθωση, αύριο, Γουαρίς και Γκερέρο, αναμένεται να είναι οι δύο επιπλέον επιλογές για τον Γκεαγιέγκο, εκτός παραμένει ο Κίκο. Ζαϊρο και Δημητρίου θα είναι ξανά στη διάθεση του Καρσέδο. Αγωνία στον ‘Αρη για Κακόριν και Μαγιαμπέλα και το κατά πόσον θα είναι στη διάθεση του Αλεξέι Σπιλέφσκι. Επιστρέφουν από τιμωρία, οι Μοντνόρ και Μπρόνσον, εκτός παραμένουν οι Στρούτσκι και Μποάκι. Στο ΑΠΟΕΛ ο Σα Πίντο θα έχει τις σημαντικές επιστροφές των Πέτροβιτς και Κονσταντίνοφ, εκτός μόνο ο Κρέσπο. Ξένοι διαιτητές και Varistes και στα τρία ντέρμπι.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (3η αγωνιστική)
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
Σάββατο 9 Μαρτίου
17:00 Ομόνοια–ΑΕΚ
Κυριακή 10 Μαρτίου
17:00 Ανόρθωση–Πάφος FC
19:00 Άρης–ΑΠΟΕΛ

‘Ολες οι αναμετρήσεις σε ραδιοφωνική περιγρφή από το 4ο, στους 88,2.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Εθνικός-Οθέλλος 2-1
Καρμιώτισσα-ΑΕΖ 0-0
Νέα Σαλαμίνα–Δόξα 0-1
ΑΕΛ–Απόλλων 2-1

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (4η αγωνιστική)
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
Σάββατο 16 Μαρτίου
16:00 ΑΠΟΕΛ–Ομόνοια
19:00 Πάφος FC-Άρης
Κυριακή 17 Μαρτίου
17:00 Ανόρθωση–ΑΕΚ

Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Κυριακή 10 Μαρτίου
18:00 Οθέλλος-Καρμιώτισσα
Δευτέρα 11 Μαρτίου
17:00 Δόξα-ΑΕΖ
19:00 Απόλλων-Εθνικός
19:00 Ν.Σαλαμίνα-ΑΕΛ

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Μαρτίου 2024 - 08:15

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.