Φούτσαλ: ΑΕΛ και Ομόνοια στους τελικούς, φαβορί για τον τίτλο οι γαλαζοκίτρινοι

ΑΕΛ και Ομόνοια επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά και προκρίθηκαν στους τελικούς του πρωταθλήματος φούτσαλ. Η Ομόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 9-6, σε ένα εξαιρετικό ματς και η ΑΕΛ του ΑΠΟΕΛ με το επιβλητικό 5-1.

Για την Ομόνοια σκόραραν οι Τάχα Ελ Κέμπε, Φιλίππου, Λακούφης, Άλβες (3), Τσίτσος (2) και Μπονιφάτσι,ο ενώ για την ΑΕΚ οι Κουλουμπρής (4), Ντο Σάντος και Παπασπύρου.

Στο άλλο παιχνίδι όπου επικράτησε εύκολα εντός έδρας η ΑΕΛ, σκόραραν οι Τσακανιάς, Χατζηγεωργίου (2), Αλμέιδα και Σκαρπάρης. Το γκολ του ΑΠΟΕΛ ήρθε από αυτογκόλ του Αλμέιδα. Πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς έχει η ΑΕΛ, που τερμάτισε 1η, με 2η την Ομόνοια. Μεγάλο φαβορί η λεμεσιανή ομάδα, καθώς προηγείται με 3-0 στις νίκες και ο τίτλος κρίνεται στις 5 νίκες. Ο πρώτος τελικός θα διεξαχθεί την Παρασκευή στην Λεμεσό.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Μαρτίου 2024 - 13:17

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.