Προάγγελος εξελίξεων οι δηλώσεις Χριστοφόρου στην Ανόρθωση ; - Η επόμενη μέρα και ο Γκαγιέγκο

Ορατό το ενδεχόμενο να προκύψουν σημαντικές εξελίξεις στην Ανόρθωση, θα αγγίζουν ωστόσο και την τεχνική ηγεσία ;

Η πορεία της ομάδας το τελευταίο διάστημα είναι απογοητευτική και ο προβληματισμός είναι τεράστιος. Οδυνηρός αποκλεισμός από το κύπελλο και απομάκρυνση από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Η χθεσινή αντίδραση της επίσημης Ανόρθωσης μέσω των δηλώσεων του Δημήτρη Χριστοφόρου, είναι ξεκάθαρο πως οδηγεί σε εξελίξεις.

" Η εικόνα το πρώτου μέρους ήταν έως και ντροπιαστική για την ιστορία και το μέγεθος της Ανόρθωσης και όταν έχουμε δώσει 13 αγώνες με ομάδες του πρώτου γκρουπ και έχουμε μια νίκη και στα πλείστα από αυτά τα παιχνίδια η απόδοση μας ήταν κάτω του μετρίου προφανώς κάτι κάνουμε λάθος. Και όταν κάτι πάει λάθος η ευθύνη βαραίνει όλους, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Αναφέρομαι συγκεκριμένα και στη διοίκηση και σε προπονητή και σε αθλητικό διευθυντή και σε παίκτες και σε όποιον αποτελεί αυτή την ομάδα. Είναι μεγάλο το βάρος της φανέλας, πολύ βαριά η φανέλα και το σήμα της Ανόρθωσης και όποιος δεν μπορεί να το αντέξει είναι ελεύθερος όποιος και να είναι αύριο το πρωί να αποχωρήσει.", υπογράμμισε με έντονο ύφος, ο διευθυντής επικοινωνίας της Ανόρθωσης, αφήνωντας ουσιαστικά ακάλυπτο τόσο του Νταβίντ Γκαγιέγο, όσο και συγκεκριμένους παίκτες. Ουσιαστικά το μέλλον του Ισπανού κόουτς, τίθεται πλέον εν αμφιβόλω. 'Εντονη φημολογία για Οκκά, καμία επιβεβαίωση από πλευράς διοίκησης. Οι ιθύνοντες την Ανόρθωση θα επιδιώξουν μέσα από μία σειρά συναντήσεων να στείλουν εκ νέου τα κατάλληλα μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις στην ομάδα, έτσι ώστε να μην χαθεί και το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Μαρτίου 2024 - 10:55

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.