Συνέχεια στη δράση του πρωταθλήματος ΣΥΤΑ, οι προβολείς σε "ΑΡΕΝΑ" και ΓΣΠ

Το ΑΠΟΕΛ με τη χθεσινή νίκη του, έβαλε μεγάλη πίεση σε ΑΕΚ και 'ΑΡΗ, ενόψει του μεταξύ τους σημερινού ραντεβού. Και ντέρμπι Ομόνοιας-Ανόρθωσης απόψε, Απόλλων-Ν.Σαλαμίνα για το 2ο γκρουπ.

Οι γαλαζοκίτρινοι που παραμένουν αήττητοι στο "σπίτι" τους, όπου πανηγύρισαν την 12η επιτυχία τους, σε 14 αναμετρήσεις, εκτοξεύθηκαν στους 63 βαθμούς, επτά περισσότερους από τον δεύτερο Άρη και οκτώ από την τρίτη ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να μονομαχούν απόψε στην «Αρένα». Και το άλλο ντέρμπι του α' γκρουπ διεξάγεται απόψε, ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ στο ΓΣΠ.

Δύο σπουδαία παιχνίδια λοιπόν απόψε, για το γκρουπ τίτλου, μόνο νίκη ο στόχος και των τεσσάρων ομάδων. Στην ΑΕΚ, εκτός οι Γκαρσία και Γκιούρτσο, πρόλαβε και είναι στην αποστολή ο Ρομπέρζ. Στον Αρη, εκτός οι Μοντνόρ, Μπρόνσον, Μποακί και Στρούτσκι, επιστρέφει ο Μπράουν.

Στην Ομόνοια, σημαντικές επιστροφές μετά από καιρό των Μπασιρού και Σίμιτς, εκτός είναι ο Λανγκ. Στην αποστολή της Ανόρθωσης, θα είναι ο Κώστας Αρτυματός, εκτός οι Γκερέρο, Κίκο και Γουαρίς.

Αναλυτικά : 1ο γκρουπ

Δευτέρα 04.03.2024

18:00 ΑΕΚ - Άρης

20:30 Ομόνοια - Ανόρθωση

Β' όμιλος

Δευτέρα 04.03.2024

19:00 Απόλλων - Νέα Σαλαμίνα

Και οι τρεις αναμετρήσεις απόψε, από το 4ο πρόγραμμα του ΡΙΚ.

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Μαρτίου 2024 - 11:39

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.