Με αμείωτο ενδιαφέρον εξελίσσεται η μάχη της ανόδου - Διπλή κορυφή με ΕΝΠ και Ομόνοιας 29Μ

ΕΝΠ και Ομόνοιας 29ης Μαϊου οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος β'κατηγορίας.

Πέρασε άλλη μια αγωνιστική στην β’ κατηγορία, η 7η στην σειρά στην β’ φάση και άλλαξαν εκ νέου τα δεδομένα της μάχης της ανόδου.

Ξανά διπλή η κορυφή με ΕΝΠ και Ομόνοια 29ης Μαίου να οδηγούν την κούρσα, τρεις βαθμούς πίσω τους ο Ολυμπιακός, ενώ η 1η θέση από την 4η (βρίσκεται η Ομόνοια Αραδίππου) απέχει μόλις τέσσερις βαθμούς. Μεγάλες νίκες για ΕΝΠ, Ομόνοια 29ης, Ολυμπιακός και ΕΝΥ Διγενή.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 7ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΜΙΛΟΥΣ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

FREEDOM ΕΝΥ Διγενής-Ομόνοια Αρ. 1-0

ΑΣΙΛ-ΕΝΠ 1-2

Πέγεια 2014-Ολυμπιακός 1-2

Ομόνοια 29Μ.-Αγία Νάπα 3-0

Στους 44εις η ΕΝΠ και η Ομόνοια 29ης Μαϊου, στους 41 ο Ολυμπιακός, στους 40 η Ομόνοια Αρ, στους 35 ανήλθε ο Υψωνας

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

ΠΑΕΕΚ-ΜΕΑΠ 1-1

ΕΝΑΔ-Αχυρώνας/Ονήσιλος 2-1

Ακρίτας-Διγενής Μ. 1-0

Π.Ο.Ξυλοτύμπου-Ερμής 1-4

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Μαρτίου 2024 - 11:52

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.