Το «σεληνιασμένο» ΑΠΟΕΛ του τελευταίου τέταρτου στην Αρένα έκανε δήλωση τίτλου! (βίντεο)

Με λυτρωτή τον Εντονγκαλά στο 82ο λεπτό, ο ΑΠΟΕΛ πήρε σπουδαίο διπλό στην «Αρένα» με 2-1 επί της ΑΕΚ. Οι πρωτοπόροι πραγματοποιώντας για πρώτη φορά φέτος ολική ανατροπή, έφυγαν με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές τους ανεβάζοντας, εκ νέου τη διαφορά από τους διώκτες του.

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από τον ΑΠΟΕΛ στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Ο ΑΠΟΕΛ όμως έχοντας ένα ψυχωμένο τελευταίο 20λεπτο πήρε τη νίκη, που τον ανέβασε στο +4 από την ομάδα της Λάρνακας.

Οι κιτρινοπράσινοι προηγήθηκαν στο 9’ με τον Τόνγκια, όμως το γκολ του Τομανέ στο 76’ έβαλε την ομάδα του Πίντο ξανά στο κόλπο της νίκης που ήρθε μέσω... Εντονγκαλά έξι λεπτά αργότερα.

ΑΕΚ (Ραν Μπεν Σιμόν): Πίριτς, Ντιουνγκού (83′ Ντιουνκού), Μιλίτσεβιτς, Ρομπέρζ, Γκαρσία, Λέντες, Πονς (84′ Ναούμ), Ντίμερς (80′ Σάντος), Φαράζ (69′ Γκάμα), Τόνγκια, Λόπες (69′ Σολ).

ΑΠΟΕΛ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Μπέλετς, Τσεπάκ, Ντβάλι, Πέτροβιτς, Ζέφτε, Κοσταντίνοφ (71′ Κβιλιτάια), Νταλσιο, Βιγιαφάνιες (46′ Δώνης), Εντονγκαλά (85′ Σούσιτς), Μαρκίνιος (63′ Μεχρί), Τομανέ (85′ Σατσιάς).

Σκόρερ: Τόνγκια 9′ / Τομανέ 76′, Εντονγκαλά 82′

Κίτρινες: Σολ / Μαρκίνιος

Τελευταία Ενημέρωση: 31 Μαρτίου 2024 - 21:25

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.