Μοιρασιά στη Λεμεσό…

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕΛ και Εθνικό Άχνας με τις δυο ομάδες να συμβιβάζονται στο ισόπαλο 1-1.

Παντελώς αδιάφορη αναμέτρηση με τα γκολ να σημειώνονται στο δεύτερο μέρος. Ο Παπαφώτης άνοιξε το σκορ για την ΑΕΛ στο 67΄ και ο Στυλιανού έφερε το ματς στα ίσα στο 77΄. Δυο δοκάρια για την ΑΕΛ στο 80΄ με Μίντσεφ και Φιλίποβιτς.

ΑΕΛ: Ολιβέιρα, Μπάστο, Ανδρέου (61' Μόρσεϊ), Παπαφώτη, Σέρνιτς, Μορέιρα (46' Μεντόγεβιτς), Φιλίποβιτς, Τσούκα (46' Φραντζής), Τζάλμα, Θεμιστοκλέους (61' Μίντσεφ), Κα.

Εθνικός: Παναγή, Ριστέφσκι, Ντε Ιριόντο, Περατικός, Λίπσκι, Μπίκερ, Ιωάννου, Στυλιανού, Καμπρέρα, Ηλία Μ, Ντράζιτς.

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Μαρτίου 2024 - 21:15

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.