Σπουδαίο διπλό για τον Οθέλλο

Σημαντικό διπλό για τον Οθέλλο που επικράτησε εκτός έδρας της Δόξας με 1-0 και ανέβηκε στην έκτη θέση του δευτέρου ομίλου με 23 βαθμούς, αφήνοντας την ομάδα της Κατωκοπιάς στην πρότελευταία με έναν λιγότερο. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Σούτο στο 9ο λεπτό.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δόξα (Γιώργος Πετράκης): Αντωνίου, Προβυδάκης (46′ Χάνι), Χ. Κυριάκου (46′ Τραϊτσέφσκι), Πούριτς, Αντωνιάδης, Ε. Κυριάκου, Ναμπί (62′ Σαντίκ), Βελκόφσκι, Αλσεούς (74′ Μέσκα), Ασάντε (74′ Αντβί), Τρούγιτς.

Οθέλλος (Κώστας Σακκάς): Παναγιώτου, Σταμούλης, Γιάνσεν, Καστάνας, Χριστοδούλου, Ναρντίνι, Σούτο (71′ Χατζηπασχάλης), Μπραμπίγια (82′ Σλάβικ), Κατσιατή (64′ Σανγκαρέ), Ανάνγκ, Πιχ (82′ Κόπας).

Σκόρερ: – / Σούτο 9′

Κίτρινες: Χ. Κυριάκου, Τρούγιτς / –

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Κατωκοπιά – Επιστροφή «Γλαύκος Κληρίδης»

Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης

Α’ Βοηθός: Ανδρέου Π. Ανδρέας

Β’ Βοηθός: Λάμπρου Λάμπρος

4ος: Αθανασίου Κυριάκος

VAR: Αντωνίου Μενέλαος

AVAR: Τζιωρτζής Ομηρος

Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης

Τελευταία Ενημέρωση: 29 Μαρτίου 2024 - 20:54

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.