Κυπελλούχος Φούτσαλ η ΑΕΛ, γαλαζοκίτρινο νταμπλ!

Η ΑΕΛ νίκησε απόψε στο Κίτον Αθλητικό Κέντρο την ΑΕΚ με 6-1 και κατέκτησε το Κύπελλο Futsal και ολοκλήρωσε τη χρονιά με νταμπλ.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ προηγήθηκε με 3-1 από τέρματα που πέτυχαν οι Τσακανιάς (7'), Χατζηγεωργίου (5') και Αλμέϊδα (20'). Για την ΑΕΚ σκόραρε στο 4ο λεπτό ο Κουλουμπρής.

Ο Αλμεϊδα πέτυχε άλλα τρία τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο (31', 34', 40') και η ΑΕΛ επικράτησε με 6-1 και μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, πανηγύρισε και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

ΑΕΚ (αρχική πεντάδα): Ψηλογένης, Ομήρου, Κόκκινος, Ενρίκε, Ντος Σάντος

ΑΕΛ (αρχική πεντάδα): Μιχαλίτσης, Τσακανιάς, Κρέκος, Ράφαελ, Αλμεϊδα

Μετά το τέλος του αγώνα, που μεταδόθηκε απευθείας από τη Cytavision με τη στήριξη της ΚΟΠ,  έγινε η απονομή του επάθλου στους κυπελλούχους από τον Κώστα Σωφρονίου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ και Πρόεδρος της Επιτροπής Futsal.

Τελευταία Ενημέρωση: 29 Μαρτίου 2024 - 09:43

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.