Στην τετράδα του Κυπέλλου βόλεϊ η ΑΕΛ, μετά από 2ο σερί ντέρμπι με την Ανόρθωση

Η ΑΕΛ είναι η τέταρτη ομάδα που προκρίνεται στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ. Η διπλή μάχη με την ΑΝΟΡΘΩΣΗ αποδείχθηκε πολύ σκληρή με τις γαλαζοκίτρινες να προκρίνονται με δυο νίκες 3-2.

Η ΑΕΛ επιβλήθηκε της Μεγάλης Κυρίας την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 σε 2’29 (137 λεπτά) στο Αθλητικό Κέντρο ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ.   Στα ημιτελικά η βασίλισσα θα αντιμετωπίσει  την κάτοχο του Κυπέλλου -πρωταθλήτρια ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.

Η ομάδα της Λεμεσού προηγήθηκε με 2-0 σετ και έβαλε βάσεις πρόκρισης. Στο πρώτο σετ οι παίκτριες του Payan κέρδισαν 26-24 σε 29΄’ και άνοιξαν το σκορ. Στο δεύτερο σετ η Robo Markets AΕΛ προηγήθηκε 22-15 και το σετ βάφτηκε γαλαζοκίτρινο με 25-17 σε 26΄’.

Αντεπίθεση από ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Προ του φάσματος του αποκλεισμού, η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ αντεπιτέθηκε. Στο τρίτο σετ η ομάδα του P. Matela κέρδισε 21-25 σε 28΄και μείωσε 2-1. Στο τέταρτο σετ η Μεγάλη Κυρία έφθασε στην ισοφάριση αφού μετά από σκληρή μάχη που κρίθηκε στο τέλος κέρδισε 23-25 σε 33’. Οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ (20-20, 22-22).

Στο καθοριστικό πέμπτο σετ η ΑΕΛ δημιούργησε μικρή διαφορά στα τελικά στάδια και κέρδισε 15-12 σε 21’ εξασφαλίζοντας τη νίκη με 3-2 και την πρόκριση στα ημιτελικά.

Robo Markets ΑΕΛ (M. PAYAN): Σπύρου, Tai, Moreira, Simonia, Cvljovic, Πεχλιβάνη - Λίμπερο 1: Κοκκή, Λίμπερο 2: Παλιομυλίτη - Aλλαγές: Θεοφίλου.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (P. MATELA): Στ. Ιωάννου, Αrdila, Χειμωνίδου, Flores, Λοιζίδη, Young - Λίμπερο 1: Δημητρίου, Λίμπερο 2: Μαραγκού - Αλλαγές: Τζιακίδου, Θεοδότου, Θεμιστοκλέους.

Διαιτητές:A. Kωνσταντινίδης - Ι. Μιτσής

ΠΗΓΗ: ΚΟΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 28 Μαρτίου 2024 - 09:40

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.