Φωτιά έξω από το οίκημα της Ομόνοιας στην Παπανικολή, κάνουν λόγο για κακόβουλη ενέργεια οι "πράσινοι"

"Φωτιά" λίγο μετά τις 4:00 τα ξημερώματα, έξω από το οίκημα του σωματείου της Ομόνοιας στην οδό Παπανικολή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά άρχισε από ξύλα τα οποία ήταν έξω από το οίκημα και ακολούθως επεκτάθηκε στην τέντα του υποστατικού προκαλώντας υλικές ζημιές.

Η Αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για να εξακριβωθεί κατά πόσο πρόκειται για κακόβουλή ενέργεια.

Μ.ΑΡΓΥΡΙΔΗΣ : " Να δούμε ποιος θυμήθηκε να πολεμήσει την Ομόνοια"

Σε παρέμβαση του στο kerkida, ο πρόεδρος του σωματείου Μάριος Αργυρίδης, αφήνει ξεκάθαρη αιχμή για κακόβουλη ενέργεια.

"Αυτό φαίνεται ότι είναι κακόβουλη ενέργεια. Περιμένουμε τι θα βρει η αστυνομία και η πυροσβεστική για να δούμε ποιος θυμήθηκε να πολεμήσει την Ομόνοια με αυτό τον τρόπο..

** Δεν έχει εντοπιστεί εύφλεκτή ύλη, ως πρώτη ένδειξη αλλά..

** Σίγουρα αυτά τα πράγματα είναι καταδικαστέα και πάμε πίσω πολλά χρόνια πάλι."

Τελευταία Ενημέρωση: 28 Μαρτίου 2024 - 11:43

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.