Ο Τονάλι διερευνάται για παράνομο στοιχηματισμό και από την FA!

Οι... κακές συνήθειες φαίνεται πως ακολούθησαν τον Σάντρο Τονάλι και στην Αγγλία. Ο Ιταλός μέσος, ο οποίος εκτίει ήδη ποινή αποκλεισμού δέκα μηνών που του επέβαλε η ιταλική ομοσπονδία, για παραβιάσεις των κανονισμών που αφορούν στον στοιχηματισμό, όσο αγωνιζόταν στη Μίλαν, γίνεται τώρα αντικείμενο έρευνας και στην Αγγλία. Όπως μάλιστα ανακοίνωσε η FA, ο νυν παίκτης της Νιούκαστλ ερευνάται για συνολικά 50 (!) παραβάσεις μέσα σε διάστημα μόλις δύο μηνών, από τις 12 Αυγούστου έως τις 12 Οκτωβρίου 2023.

Ο 23χρονος Τονάλι έχει προθεσμία ως τις 5 Απριλίου να δώσει εξηγήσεις, ενώ η Νιούκαστλ ανακοίνωσε ότι στηρίζει τον ποδοσφαιριστή και παράλληλα συνεργάζεται με τις αρμόδιες αρχές.

Ο διεθνής μέσος μεταγράφηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Μίλαν στη Νιούκαστλ, αντί ποσού 70 εκατ. ευρώ, αλλά τον Οκτώβριο τιμωρήθηκε με δεκάμηνο αποκλεισμό από την ιταλική ομοσπονδία. Θεωρητικά, θα αποκτήσει εκ νέου δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες στις αρχές της επόμενης σεζόν, όμως αυτό πλέον μοιάζει αβέβαιο.

Τελευταία Ενημέρωση: 28 Μαρτίου 2024 - 17:38

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.