Τα είπαν ΚΟΑ και Ομόνοια με φόντο το γηπεδικό

Συνάντηση με την ηγεσία της Ομόνοιας είχαν ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Γιάννης Ιωάννου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ, την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 στα γραφεία του Οργανισμού.

Στη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ομόνοιας Σταύρο Παπασταύρου και με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας, ο κ. Παπασταύρου ενημέρωσε για την πρόοδο των εργασιών για την ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου και ανέλυσε το πλάνο και τα σχέδια υλοποίησης του έργου, ζητώντας παράλληλα τη συνδρομή του Οργανισμού.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ χαιρέτισε την πρόθεση της Ομόνοιας για δημιουργία γηπέδου, τονίζοντας ότι ο Οργανισμός ενθαρρύνει τέτοιες δράσεις και στηρίζει κάθε προσπάθεια βελτίωσης των υποδομών του αθλητισμού. Σημείωσε, δε, ότι ο ΚΟΑ στηρίζει όλες τις ομάδες και τα σωματεία που ζητούν τη συνδρομή του Οργανισμού για τη δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων, μέσα στο πλαίσιο των προβλεπόμενων διαδικασιών.

Τελευταία Ενημέρωση: 27 Μαρτίου 2024 - 13:20

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.